Pogledajte tko je osvojio upad na Grill akademiju!

2015
18 Siječanj 2015, Komentari: 1

Šest autora s najvećim brojem glasova do 22. lipnja u podne osvojilo je upad na Grill akademiju. Pogledajte tko su dobitnici!

Završio je nagradni natječaj “Osvoji upad na Grill akademiju“. Nakon većeg broja poslanih prijava (fotografija roštilja), tročlani žiri Volim meso portala odabrao je, prema ranije navedenim pravilima, 12 finalista koji su se borili za vaše glasove.

U nastavku možete vidjeti 12 odabranih fotografija te ispod svake fotografije ime autora. Čitatelji su imali mogućnost dati jedan glas za jednu fotografiju, a rezultati glasovanja su bili vidljivi uživo.

U nastavku se nalazi šest autora koji su do 22. lipnja u 12:00, a prema pravilima natječaja, osvojili najviše glasova. To im je osiguralo upad na Grill akademiju Branka Ognjenovića.

Podsjetimo, Grill akademija se održava u utorak, 30. lipnja u kulinarskom studiju Majstor kuhar, Savska cesta 116, Zagreb, od 17 do 20 sati. Polaznici će na Akademiji savladati sve trikove i tajne vrhunskog majstora roštilja: od grill tehnika do marinada.

Prema rezultatima glasovanja, šest dobitnika radionice “Grill akademija” i PIK poklon paketa su:

  1. Luka Kladarić
  2. Marko Kiš
  3. Petar Jelić
  4. Nikola Kusijanović
  5. Jasmin Klindžić
  6. Vedran Bošković

Dobitnici će primiti e-mail s detaljima oko radionice, a svim ostalim sudionicima i roštilj entuzijastima – hvala na sudjelovanju!

grill-akademija-anketa

12 finalista i njihove fotografije: 

Vezani članci