Kako je bilo na prvom #pikUP-u u Vrbovcu

2013
Volim meso Volim meso

25 Siječanj 2013, Komentari: Komentari isključeni za Kako je bilo na prvom #pikUP-u u Vrbovcu

TweetUP, druženje tviteraša, ovaj je put održano u pogonu PIK Vrbovca gdje je 40-ak tviteraša odmjerilo snage u kvizu i - za stolom.

Volim-meso.hr portal prošli je tjedan organizirao druženje @Volim_meso Twitter ‘followera’. Nakon tjedan dana otvorenih prijava, 40-ak tviteraša i uredništvo Volim-meso portala te ekipa iz PIK Vrbovca okupili su se u pogonima PIK-a u Vrbovcu.

Nakon zajedničkog putovanja autobusom iz Zagreba, tviteraše je dočekao doručak i obilazak tvornice. Prisutni su tako imali priliku obići pogone PIK Vrbovca i iz prve ruke vidjeti kako izgleda tvornica za preradu mesa, koji su procesi i koje suvremene tehnologije se koriste u preradi i proizvodnji najkvalitetnijih mesnih proizvoda.

Nakon obilaska tvornice u pratnji PIK-ovih tehnologa koji su odgovarali na sva pitanja, okupljeni su ručali i nastavili druženje u zabavnoj atmosferi. Upriličen je nagradni kviz znanja tijekom kojeg su se tviteraši podijelili u nekoliko grupa i zajedničkim snagama odgovarali na ‘mesna’ pitanja.

pik-up-31

Uz klasično znanje o dijelovima mesa, razlici šunke i pršuta, pitanja su bila od ‘što jede prljavi Harry u poznatoj sceni’ do ‘što je tenisač Goran Ivanišević jeo prije važnih utakmica’. Iako su se ekipe poput ‘punjenog lungića’ i ‘Prase’ pošteno borile, pobjedu su odnijeli timovi ‘Dubrovnik’ i ‘Vrbovec’, čiji su članovi zbog najviše osvojenih bodova na kvizu osvojili vrijedne PIK Vrbovec pakete.

dubrovnik-tim

Tim ‘Dubrovnik’ odnio je prvo mjesto u nagradnom kvizu znanja o mesu.

vrbovec-tim

Drugo ‘prvo’ mjesto s jednakim brojem bodova pripalo je timu ‘Vrbovec’

Okupljeni su na poklon dobili i zabavne Volim meso majice, a kako im je bilo možete provjeriti u #pikUP FOTOGALERIJI, u galeriji tviteraša Božidara Ševe na Flickru te na Twitteru i Instagramu, prateći službeni hashtag #pikUP.

Pratite nas na Twitteru i prvi saznajte za sljedeće akcije i druženja! :)

(foto: Nebojša Uglješić i Božidar Ševo)

Vezani članci