VIDEO: 5 ideja za pripremu Ćebase

2016
17 Siječanj 2016, Komentari: Komentari isključeni za VIDEO: 5 ideja za pripremu Ćebase

U pripremi ćevapa, dileme nema. Kao ni kod kobasica - nekad se kuhaju, nekad peku. Kako onda pripremati spoj kobasice i ćevapa? Doznajte u nastavku.

Ćebasa je “najbolje od oba svijeta” – ćevapa i kobasica. Tekstura i okus ćevapa, u formatu kobasice, originalni je proizvod iz PIK Vrbovca koji osvaja pohvale na svakom roštilju.

Ćebasu možete pripremati na razne načine, staviti je samo na tavu, bez ulja ili masti, primjerice, a mi vam u nastavku donosimo video s nekoliko ideja i savjeta.

Ćebasu pečenu na grill tavi možete poslužiti na razne načine. Ako naginjete više na stranu ćevapa, onda ih poslužite u lepinji koju ste prethodno kratko popržili na grill tavi. Ne zaboravite na kajmak i luk!

Skuhajte par krumpira pa ih “bacite” na tavu s malo maslaca i začinskog bilja. Priložite Ćebasu i ručak je spreman!

Podjednako ukusni i brzi za pripremu su ragu od gljiva i pire od bundeve, a recepte ćete naći klikom na link u opisu fotografije.

Ćebasu vrlo lako možete pripremiti u obliku ukusnih zalogaja, tzv. Ćebasa snack, spremnih za gladno društvo i hladno pivo. Ćebase trebate narezati, umočiti u gusto tijesto i kratko pržiti te poslužiti s omiljenim umacima.

Postupak pripreme pogledajte u našem videu.

Vezani članci