7 neobičnih i zabavnih kuhinjskih pomagala

2014
6 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za 7 neobičnih i zabavnih kuhinjskih pomagala

Može li kuhanje biti još zabavnije nego što je? Može! Za to su se pobrinuli proizvođači ovih neobičnih kuhinjskih pomogala koji su originalni, zabavni, ali i funkcionalni. Što vam se najviše sviđa?

Na naslovnoj fotografiji je ‘The Grillfather’ – laserski gravirana daska za rezanje od bambusa koja se može dodatno personalizirati pa je odličan dar za bilo kojeg majstora roštilja.

Cijena: oko 190 kuna, Etsy

kuhinjska-pomagala-01

Nedavno smo pisali o Furtif noževima koji se trebaju oštriti samo jednom u 25 godina no za ljubitelje klasičnih noževa tu su Jaws oštrači noževa u obliku ralja morskog psa.

Cijena: oko 150 kuna, Kookik

kuhinjska-pomagala-02

Volimo kuhinjska pomagala koja su funkcionalna, ali obožavamo kad su ujedno i zabavna. Red Splash je radna podloga, a ujedno i podloga za rezanje koja je izrađena od lagane i otporne plastične mase. Rub podloge se može izravnati tako da je podloga funkcionalna i na posve ravnim plohama.

Cijena: oko 145 kuna, Mzube

kuhinjska-pomagala-03

Za sve kuhare koji vole da su im namirnice pedantno narezane, tu je The Obssesive Chef daska za rezanje s ugraviranom mrežom raznih mjera, uključujući i kuteve.

Cijena: oko 157 kuna, Fab

kuhinjska-pomagala-04

Hvataljka za rezanje pečenja se čini kao korisno pomagalo za sve one koji vole jednako narezane komade pečenja, a nemaju baš preciznu i vještu ruku.

Cijena: 195 kuna, Chefs

kuhinjska-pomagala-05

Pizza je jelo koje traži društvo, a društvo traži zabavu! Netom ispečenu pizzu za svoju obitelj ili prijatelje narežite pomoću ovog genijalnog rezača u obliku cirkularne pile. Pizza Boss Cutter 3000 ima plastično kućište koje se može rastaviti radi lakšeg čišćenja i oštricu od čelika.

Cijena: oko 100 kuna, Lazybone

7-kuhinjskih-pomagala-06

Možda ne toliko zabavan koliko funkcionalan, ovaj trostruki pekač naziva Chicago Metallic Lasagna Trio rješava obiteljske razmirice oko pitanja okusa lazanja. Ovaj pekač vam omogućava da istovremeno napravite tri vrste lazanja i sličnih složenaca.

Cijena: oko 195 kn, Chefs

Vezani članci