Osvoji kuharsku radionicu Branka Ognjenovića

2013
18 Siječanj 2013, Komentari: 2

Ako ste ikad željeli naučiti kako pripremiti vrhunski biftek, savršenu sarmu ili punjenu papriku, na koji način dobiti sočno pečenje ili iznenaditi goste odličnim gulašem, nastavite čitati!

Kulinarski akademik Branko Ognjenović pripremio je posebne višednevnu tematsku kuharsku radionicu za fanove web stranice www.volim-meso.hr. Ako osvojite nagradu, sa sobom možete povesti još jednu osobu!

Trodnevna škola kuhanja na koju vodimo 8 naših fanova (4×2 osobe) zaokružit će vaše znanje o mesnim specijalitetima, podučavajući vas obradi mesa,  pripremi jela, te sljubljivanju jela s vinima. Povedite nekoga iz obitelji, partnere ili prijatelje i zajedno uživajte u spravljanju i degustaciji jela.

Škola kuhanja će se održati u rujnu, kroz tri subote (7., 14. i 21. rujna), u trajanju od 3 sata, u prostorijama ‘Majstora kuhara’ na adresi Savska cesta broj 116.

Tijekom tri dana polaznici će proći kroz sljedeće:

  1. Druženje sa gosp. Ognjenovićem u kulinarskom studiju
  2. Školu kuhanja
  3. Naglasak na određene proizvode
  4. Sljubljivanje pripremljenih jela sa vrhunskim vinima
  5. Edukaciju o obradama mesa
  6. Recepture jela u obliku knjižice

Kako se prijaviti za besplatne radionice?

  1. pretplatom na naš Newsletter
  2. autorskim blog-postom

Svi pretplatnici na newsletter volim-meso.hr stranice automatski ulaze u izbor dobitnika za kuharsku radionicu, a mi ćemo među njima nagraditi dvoje, i to 50. i 250. osobu koja se pretplati na naš newsletter i potvrdi e-mail adresu.

Dvije nagrade idu onim sudionicima čiji autorski blog-post osvoji žiri.

Naime, volim-meso.hr želi postati zajednica ljubitelja mesa te kao takva želi imati aktivne korisnike koji s  ’Volim meso’ timom stvaraju sadržaj na stranici.

Postanite naš autor i pišite o mesu! Izbor tema je širok koliko ima rubrika na našoj web stranici pa slobodno šaljite od recepata s fotografijom preko tematskih i edukativnih članaka pa sve do ozbiljnih reportaža i šaljivih trenutaka. Ukratko, tema može biti sve što mislite da treba zanimati našu zajednicu. Dobrodošli su i prijedlozi novih tema i rubrika. Vaše radove ćemo objaviti ako zadovoljavaju kriterije našeg uredništva, a dvoje ćemo i nagraditi trodnevnom školom i radionicom Branka Ognjenovića!

Prijaviti se možete sve do 30. kolovoza, a dobitnike ćemo kontaktirati telefonom za provjeru dostupnosti te objaviti na našoj stranici u ponedjeljak 2. rujna.

Radionice počinju tjedan dana kasnije!

A sada klik na pretplatu na naš Newsletter!

Vezani članci