Zvijezde kuhaju: Stiže 'Celebrity Masterchef'

2014
Volim meso Volim meso

27 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Zvijezde kuhaju: Stiže ‘Celebrity Masterchef’

Kulinarska TV emisija kod nas se pojavila 2011. godine i osvojila 'kuhinje' mnogih. Na proljeće se očekuje treća sezona, ali ovaj put s nešto drugačijom postavom.

Kako pišu domaći mediji, Masterchef ide dalje, a ekipa s Nova TV je ovaj put ‘skuhala’ nešto drugačiju verziju. Naime, potvrđene su glasine kako na male ekrane ovog proljeća stiže nova, drugačija sezona Masterchefa – Celebrity Masterchef u kojem će kuhače odmjeriti domaći glumci, estradnjaci i manekeni.

Tko će oni biti i tko je u ovogodišnjem sastavu žirija, još uvijek nije poznato. Nova TV medijima je uputila kratki odgovor kako se ovog proljeća ‘očekuje prava poslastica’ te kako sve što mogu reći je da se ‘jako vesele projektu’ kao i da će više detalja biti dostupno uskoro.

Podsjetimo, Masterchef je na naše TV ekrane stigao 2011. godine i vrlo brzo osvojio srca, ali i ‘kuhinje’ domaće TV publike sklone kuhanju i pripremi hrane. Nažalost, zadnja sezona ostala je u sjeni propusta: Hrvatskoj je publici prikazan kraj s jednim pobjednikom (Nikola Lesar), dok je BiH publika gledala kraj u kojem je pobjedu odnio Marko Palfi. Nova TV je tada odgovorila kako je uobičajena praksa snimati dva finala zbog zaštite informacije o pobjedniku.

Vjerujemo kako ovaj propust nije ‘zasitio’ gledatelje i kako će Masterchef, kao emisija koja promiče kulinarstvo, i koja je popularna franšiza diljem svijeta, opravdati povjerenje svojih gledatelja i pružiti nam nezaboravan kulinarski show.

Žiri još uvijek nije poznat, a jedina informacija kojom raspolažu domaći mediji je ona da će Jasna Nanut, voditeljica i scenaristica prve sezone, ovaj put biti – samo scenaristica.

Vezani članci