Chill&Grill: Festival okusa, mirisa i zabave

2017
20 Siječanj 2017, Komentari: Komentari isključeni za Chill&Grill: Festival okusa, mirisa i zabave

Posjetite Bundek od 28. travnja do 1. svibnja i na Chill&Grill festu uživajte u vrhunskim roštilj delicijama, odličnoj glazbi i craft pivu.

Što je bolje od toga da neradni dan padne na ponedjeljak? Da vam sjekira padne u med, pa puna tri dana ne morate brinuti o kuhanju. Vi samo sjedite i chillate, dok netko pored vas sprema vrhunske roštilj delicije. Odlično, sve to vas čeka na Chill&Grill festivalu!

U gradu je super, ali u parku je ekipa

Park Bundek od 28. travnja do 1. svibnja postaje centar glazbe, grill jela i cuge, na najvećem četverodnevnom festivalu u Zagrebu, Chill&Grill. Vrhunske roštilj delicije, s PIK-ovim Volim roštilj mesnim asortimanom za vas pripremaju David Skoko, Branko Ognjenović, Dario Lide i Luka Nižetić.

Za dobar ritam pobrinut će se Edo Maajka, Soul Fingers, Detour i Markiz, dok su za osvježenje zadužena najbolja domaća craft piva: Medvedgrad, 5th Element Daruvar, The Garden Brewery, Zmajska pivovara, Nova runda i Varionica.

Za produženi vikend skratite si muke oko kuhanja i uživajte u grill specijalitetima najboljih zagrebačkih restorana Batak Grilla, Biberona, Bicka, Mundoake, Brko&Brko te mnogih drugih.

Nije prvomajska šala – upad je free

Grah je ove godine pao dobro, ali grill delicije ipak nam se čine kao bolji odabir za prvomajski vikend. Upad na Chill&Grill festival je besplatan, a očekuje vas pravi raj za gurmane!

Uz red hrane, red mjuze, bit će tu i hrpa dodatnog sadržaja. Nagradna natjecanja u prepoznavanju začina i mesa, jedenju papričica ili natjecanje u pranju roštilja.

Od 28. travnja pa do 1. svibnja prepustite se u ruke poznatim chefovima i food blogerima i dopustite da vas iznenade roštilj specijalitetima. Čekamo vas na pravom festivalu okusa, mirisa i zabave.

Dođite i chillajte s nama!

Vezani članci