Dođite na drugi Street Food Festival Zagreb

2014
22 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Dođite na drugi Street Food Festival Zagreb

Isprobajte 12 tradicionalnih jela iz 8 zemalja svijeta. Uživajte u curryju i samosi iz Indije, pilećem woku, engleskom 'fish&chips', španjolskoj paelli, hot dogu i BBQ krilcima iz SAD-a i drugim vrstama hrane!

Drugi po redu Street Food Festival Zagreb pod pokroviteljstvom grada Zagreba održava se 26. i 27. travnja na Strossmayerovom šetalištu. Građani će ove godine imati priliku kušati 12 tradicionalnih jela iz osam zemalja svijeta, među kojima su Indija, Azija, Engleska, Španjolska, SAD, Italija i drugi.

Za cijenu ulaznice za jedan dan od 60 kuna moći ćete uživati u neograničenim količinama hrane, a na meniju će se naći indijski curry i samosa, azijski pileći wok, tradicionalni engleski obrok ‘fish and chips’, španjolska paella, hot dog i BBQ krilca iz SAD-a, tacosi i tortille iz Meksika i talijanske tjestenine Bolognese i Milanese.

Hrvatska jela koja će se posluživati na ulicama Gornjeg grada su grah i Brkine domaće kobasice kojih se posjetitelji rado sjećaju sa prvog uličnog festivala.

Uz vrhunska jela u ponudi će biti i pića, pivo i sokovi po povoljnim cijenama. Na novo osmišljenom Street Food Market ili tržnici moći ćete po pristupačnim cijenama moći kupiti egzotično voće i povrće iz domaćeg uzgoja, različite začine i mesne proizvode.

street-food-festival-zagreb-02

Djelić atmosfere s prvog uličnog festivala hrane u Varšavskoj.

Organizatori pripremaju i nagradnu igru za posjetitelje s vrijednim nagradama, dok je ulaz za djecu do 7 godina besplatan. Na popularni Stross, jedno od najljepših šetališta u gradu Zagrebu, možete doći iz oba smjera (Mesnička i Kula Lotrščak), a hranu ćete moći degustirati od 11 do 18 sati.

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici te Facebook stranici Street Food Festivala Zagreb.

Vezani članci