Dođite na 'dvoboj kobasica' na Zrinjevcu!

2015
15 Siječanj 2015, Komentari: Komentari isključeni za Dođite na ‘dvoboj kobasica’ na Zrinjevcu!

U srijedu navratite na Zrinjevac na Food Film Festival i dođite na PIK-ovu radionicu. Dva poznata kuhara okušat će se u pripremi kobasica, a ‘dvoboj’ će voditi Mario Petreković.

U centru Zagreba, na Zrinjevcu, održava se Food Film Festival na kojem možete uživati u dobroj hrani i odličnim filmovima.

Kako bi tu filmsku atmosferu dodatno začinili, PIK organizira zabavnu radionicu koja će biti svojevrsni dvoboj dvojice kuhara – Marka Lučića iz PIK Vrbovca i Daria Lide iz Majstora kuhara.

Radionica počinje sutra (16. rujna) u 15 sati i traje sat vremena. Cilj ovog kuharskog dvoboja kojeg vodi poznati voditelj Mario Petreković je pripremiti najfiniju kobasicu, na najkreativnije načine!

pik-beljska-kobasica

Kobasice kojima će kuhari baratati su Beljska kobasica s komadićima sira i slanine te Ljuta kobasica. Želite li ih isprobati prije ili poslije dvoboja, možete ih pronaći u PIK Vrbovec kućici na Zrinjevcu.

pik-ljuta-kobasica

Uz kobasice, Marko i Dario će na raspolaganju imati priloge kao što su dinstano zelje sa špekom, kobasice u šalši, šumske gljive i košnice od krumpira. Tko će pripremiti bolju kobasicu odlučit ćete vi, posjetitelji, koji ćete kobasice moći i degustirati.

Vidim se sutra u 15 sati na Zrinjevcu i ne zaboravite doći gladni!

[EDIT]: Kako je bilo na dvoboju, pogledajte u našoj galeriji fotografija!

PIK-dvoboj-fffz

Vezani članci