Ekskluzivno pakiranje pršuta kakvo još niste vidjeli

2014
5 Siječanj 2014, Komentari: 2

Kad je meso u pitanju, složit ćemo se da je sadržaj važniji od dizajna. No, kad pogledamo genijalnost ovog EXTREM dizajna pakiranja vrhunskog pršuta, na tren se predomislimo!

Zamislite da ste ušli u svoj omiljeni dućan, kupiti svoju omiljenu “namirnicu” – pršut, i na policama među raznim, uobičajenim vakuumiranim vrećicama i plastičnim pliticama, ugledate ovo:

iberijski-prsut-02

Da je dizajn proizvoda izuzetno važan odavno su shvatili vlasnici Extrem Puro Extremadura, male obiteljske firme koja proizvodi, distribuira i promovira visokokvalitetno sušeno meso izrađeno od poznate crne iberijske svinje.

EXTREM je novi brend pršuta izrađenog od iberijskih svinja hranjenih žirevima, a dodatna luksuznost ogleda se u dizajnu pakiranja za što je odgovorna kreativna agencija Gallén + Ibáñez.

Iberijski pršut je pakiran u matiranu crnu posudu koja izgledom podsjeća na poslužavnik koji je na vrhu ukrašen ručkom u obliku zlatne svinje. Pakiranje izgleda tako dobro da se pršut doslovno može poslužiti u njemu.

‘Htjeli smo obući ovaj fantastičan proizvod poput nakita ili parfema.’ rekli su u kreativnoj agenciji te su se umjesto primjene grafike u standardnim bojama (crne, crvene i zlatne) okrenuli eleganciji i minimalizmu i ‘crni papak’ doslovno obukli u bijelo.

EXTREM pršut se prodaje u specijaliziranim i delikatesnim dućanima te stoji na policama uz bok s drugim svjetski poznatim gurmanskim proizvodima poput kavijara ili foie gras.

Vezani članci