Food Film Festival: Jedite i gledajte filmove!

2015
10 Siječanj 2015, Komentari: Komentari isključeni za Food Film Festival: Jedite i gledajte filmove!

U zagrebačkom parku Zrinjevac od 11. do 20. rujna održava se prvi Food Film Festival koji spaja gastro i filmsku umjetnost.

Na Zrinjevcu će u petak osvanuti brojne kućice i štandovi u kojima će za posjetitelje prvog Food Film Festivala hranu pripremati najkreativniji zagrebački restorani, bistroi, vinoteke i slastičarnice.

PIK, Lari&Penati, Apetit City, Hole in one pub, Pod zidom, Pauza, Wok by Matija, Binimoto, Yellow submarine, Amore, Umami, Torte i to, Cukeraj, Amelie… To su samo neki od atraktivnih izlagača čije ćete delicije moći isprobavati tijekom deset dana održavanja festivala.

film-food-festival-zagreb-kobasice

Kad uočite atraktivne djevojke u crnim haljinama na bijele točkice, ne propustite priliku degustirati poznatu PIK mortadelu sa crnim maslinama.

Osim sendviča s mortadelom, u PIK-ovoj kućici će se pripremati i razne vrste kobasica – od one sa slaninom pa do ljute i ekstra velike.

U poslijepodnevnim satima će se održavati zanimljive otvorene kulinarske i vinske radionice ponajboljih hrvatskih chefova i gastronoma – od radionice mesa, sushija, ukrašavanja torti, mediteranske kuhinje, stare zagrebačke kuhinje do radionica o začinima, pripreme wokova i slow fooda.

Svaku večer od 21 sat možete pogledati besplatne projekcije odabranih filmova gastro tematike poput Julie i Julia, Bez rezervacija, Chef, Indijski začin na francuski način, Haute cuisine, Le Chef.

Ulaz na Film Food Festival je besplatan.

Trajanje: od 11. do 20. rujna 2015.
Radno vrijeme gastro kućica: od 11.00 do 23.30 sata
Projekcije filmova: u 21.00 sat

Vezani članci