Fort Apache steak house ponovno otvoren

2013
14 Siječanj 2013, Komentari: Komentari isključeni za Fort Apache steak house ponovno otvoren

Na sreću ljubitelja mesa, jedna od poznatijih steak lokacija u blizini Zagreba ponovno je otvorila svoja vrata

Novi vlasnici, poboljšan interijer neobične drvene utvrde u Strmecu Samoborskom i nova mesna ponuda odličnih steakova – Fort Apache steak house nakon kraće stanke opet uveseljava sve ljubitelje dobrog odreska. Restoran je prvi put otvoren prije osam godina, potom zatvoren na žalost svih ljubitelja dobrog odreska. U međuvremenu je imao pokušaj s brazilskom kuhinjom koji nije dobro prošao kod javnosti. Od prošlog tjedna opet nudi (ne) klasične odreske i ‘kaubojski’ meni na kojemu nema ‘malih’ porcija.

fort-apache-bar

Umjesto barskih stolaca – sedla! (Izvor: Fort Apache steak house )

Uz nove detalje u unutrašnjosti poput sedla-sjedala za šankom, uređenog parkinga, saloonskih vrata, sobe za pušače, igraonice za djecu i staklene pregrade kroz koju možete promatrati kako se priprema vaš odrezak, Fort Apache steak house nesumnjivo će vratiti sve stare goste, ali i privući nove.

fort-apache

U ponudi su vrhunski steakovi različite gramaže i načina pripreme. (Izvor: Fort Apache steak house )

Na meniju su Indian Arrows, Cowboy’s choice, Apache “Chief”, Sirlions, Ribeye Steaks, Jack’s Steaks, T-Bone, Deer Warrior Steak i mnoga druga uglavnom mesna jela, popraćena primamljivom i prihvatljivom pivskom listom. Interijer daje poseban šmek i asocijacije na ‘dobri stari’ Divlji Zapad. Lokacija je u potpunosti prilagođena posjetama iz Zagreba i okolice, za što će vam trebati tek 20-ak minuta automobilom iz centra Zagreba.

Tim Volim-meso.hr portala isprobao je ponudu novog Fort Apache steak housea o čemu možete pročitati u recenzijiAko se nađete u blizini i ‘omastite brk’ kakvim dobrim odreskom, svakako nam svoje dojmove napišite u komentarima!

Vezani članci