Good Food: Dobra domaća hrana i domaći dizajn

2015
15 Siječanj 2015, Komentari: Komentari isključeni za Good Food: Dobra domaća hrana i domaći dizajn

Popularni Good Food u Teslinoj ulici u Zagrebu osvanuo je u novom ruhu! Na meniju su jela spravljena od sastojaka isključivo hrvatskog podrijetla, a izlozi obogaćeni originalnim rukotvorinama.

Na uglu Tesline ulice, u samom centru Zagreba, otvoren je preuređeni Good Food restoran. Ranije poznat kao mjesto s najfinijim (mesnim) salatama, Good Food od jučer svojim korisnicima nudi nekoliko gastro i dizajn noviteta.

Na novom meniju sva je hrana napravljena isključivo od sastojaka hrvatskog podrijetla. Uz novi meni, tu je i novi izgled prostora čiji izlozi sada služe za prezentaciju originalnog domaćeg dizajna, odnosno predmeta domaćih obrtnika.

good-food-teslina-02

U sklopu preuređenog restorana, na čijem je izgledu radio studio Arhikultura, domaći će autori brojnim posjetiteljima i prolaznicima moći prezentirati svoje radove.

Oni, pak, prolaznici koji uđu u restoran, moći će se pogostiti “dobrom hranom”.

Uz salate, ciabatta sendviče, sada su tu i juhe, tost, bruschette, a gladni neće ostati ni vegetarijanci, kao ni osobe osjetljive na gluten (“Gluten free for me”).

U potrazi za zelenim srcem

Ako ste pravi Volim meso fan i uživate u hamburgerima, onda će vas razveseliti “King of BBQ”, “Green hot chilly peppers”, “Italian job” i drugi.

good-food-sliders

Jela koja chefovi posebno ističu i preporučuju, označena su malim, zelenim srcem na meniju.

Uz dobru hranu, u Good Food restoranu možete kušati i dobru kapljicu. Vina, pivo, kokteli i razni sokovi. Volite li više “tekući obrok”, svakako posegnite za jednim od njihovih smoothija, a dolazite li s djecom, u prostoru će ih dočekati bojice i podlošci za bojenje kako bi se zabavili dok čekate hranu.

Redizajnom prostora i ponude na meniju, možemo potvrditi da je zagrebačka street food scena bogatija za još jedno odlično mjesto.

Vezani članci