Hrenovke ili noge na plaži?

2013
Volim meso Volim meso

20 Siječanj 2013, Komentari: Komentari isključeni za Hrenovke ili noge na plaži?

Popularni tumblr Hot-Dog-Legs objavljuje fotografije nogu s plaže, ali i hrenovki s plaže! Obzirom na kadar i sličnost, teško je raspoznati što su hrenovke, a što noge!

Jesu li na fotografiji ženske noge na plaži ili hrenovke? Pitanje je to na koje posljednjih dana odgovor nudi popularan tumblr (blog) Hot-Dog Legs. Riječ je foto-blogu na kojem se objavljuju fotografije noga na plaži, odnosno hrenovki, obzirom da se zbog specifičnog kadra teško može razlikovati što je zapravo na fotografiji.

Motiv noga najčešće ženske osobe koja leži na plaži, tako da se noge vide od gornje strane bedra pa do koljena, jedan je od najčešćih ljetnih motiva koje ljudi fotografiraju i dijele na društvenim mrežama. Uglavnom se takve fotografije mogu pronaći na Instagramu i Facebooku.

Hrenovke ili noge2

Izvor: http://hot-dog-legs.tumblr.com/

Netko je uvidio sličnost između takvih fotografija nogu i ‘hot-dog’ hrenovki, te postavio sasvim legitimno pitanje – jesu li na fotografiji hrenovke ili noge? Tumblr je postao popularan ‘preko noći’, a brojni korisnici šalju svoje fotografije, iz kojih je često teško razaznati radi li se uistinu o nogama na plaži ili o dvije dobro kadrirane hrenovke.

Tumblr je brzo postao hit i pokrenuo novi internetski meme, a varijacije raznih fotografija s plaže posljednjih dana možemo pronaći svugdje po internetu. Ovaj najnoviji internetski trend dijelom je započeo i zbog zasićenja korisnika društvenih mreža ovakvim fotografijama, obzirom da tijekom ljeta svjedočimo stotinama tisuća gotovo identičnih fotografija nogu na plaži.

Na kojoj su fotografiji ukusne hrenovke, a na kojoj noge, ostavljamo vam da istražite: Hot-Dog-Legs

Vezani članci