#volimmeso: Nešto je suho u državi Instagram

2014
15 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za #volimmeso: Nešto je suho u državi Instagram

Zima, kakva god ova bila, tradicionalno je vrijeme 'završnih radova' po pitanju sušenja i obrade mesa. Obješeni komadi pršuta, kobasica i ostalih 'zimskih radosti' sastavni su dio naše tradicije i kulture.

Ukusni dio povijesti koji je i dalje aktualan i kojeg nam je svima toplo, što oko srca, što u želucu. Instagram korisnici pod oznakom #volimmeso s vama dijele svoje ‘ulove’ pa je tako ova fotogalerija posvećena ‘suhome‘.

Pratite nas @volim_meso, kao i #volimmeso oznaku na Instagramu i pridružite nam se.

Iako se meso češće suši na tavanu, tko kaže da su podrumske prostorije loše? Korisnica pricipessa2307 ovjekovječila je na svojem Instagram profilu jedan takav podrumski prizor. Ne znamo za nju, ali vjerujemo da bi se kasnije bilo teško uspeti stepenicama…

Sušara, pušnica… Koliko mjesta u našoj regiji toliko i naziva ‘male kuće’ posvećene samo jednoj funkciji – sušenju mesaDajana Mioković na svojem Instagram profilu počastila nas je divnom #volimmeso fotografijom iz ‘žablje perspektive’. Srećom, od žaba ni ž, ali zato ostalih mesnih delicija koliko vas volja!

Kad je špek ili slanina u pitanju, razni ljudi imaju razne preferencije. Više masnog, manje masnog, više šareno, manje šareno. Martina Kolaček donosi fotografiju jednog masnijeg špeka. Ne znamo za vas, ali nama je – taman!

Kažu i da je Instagram pristojna društvena foto-mreža na kojoj se izbjegavaju ‘proste’ fotografije, no ova #volimmeso fotka korisnice billyjane je, po našem mišljenju, poprilično ‘bezobrazna’!

Ništa manje nismo oduševljeni i #volimmeso fotografijom korisnika Denis Arunović koji je ‘fino’ uklopio i kruh i sir, vjerne pratioce, u odličnu fotografiju narezaka.

‘Šećer’ za kraj ove fotogalerije je fotografija korisnice mare_vk koja je možda stavila masline u fokus, ali svi znamo da je njihova svrha ionako više dekorativna!

Vezani članci