Instagram: Dobro zaokružena mesna galerija

2014
14 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Instagram: Dobro zaokružena mesna galerija

Kao što smo i obećali, jednom mjesečno vas razveselimo fantastičnim fotografijama naših Instagram fanova, koji svoje mesne fotografije objavljuju pod oznakom #volimmeso.

Tema ovomjesečne galerije je više ‘forma’, nego ‘sadržaj’, a odnosi se na – krugove! U nastavku pogledajte galeriju s motivom kruga i uživajte u fotkama.

Naslovnicu ovomjesečne #volimmeso galerije krasi fotografija peke ‘u žaru’ pripreme. Maestralni trenutak je ulovila Marina Krmpotić u gastro skitnji Slavonijom.

Ono što je u slikarskom svijetu ulje na platnu, to je među gurmanima pljeskavica i slanina na roštilju, a osobito godi ako se priprema negdje na moru. Zavidimo Jasminu na ovom aranžmanu i vjerujemo da nije bilo previše “kritičara” na njegovo remek-djelo!

Gastro bloger  Saša Vereš Instagra korisnike počastio je fotografijom  spirale načinjene od svinjskih kobasica. Prizor koji često vidimo i u kojem uvijek rado uživamo. Podjednako savršena spirala je ona korisnice Nicky Black koja je napravila ovu predivnu pitu od mesa i krumpira.

Slažemo se s Ivicom Jandriček koji kaže kako nema bolje stvari petkom nego grah s kobasicom! Samo bismo dodali da, iako silno volimo grah, kobasica je ta koja uvijek ‘zaokružuje’ jelo!

Đevrek s kajmakom iz obližnje pivnice snimio je Goran Škvarč, koji je u njoj kasnije i uživao. Riječ je o klasičnom ‘krugu’ pred kojim nitko ne ostaje gladan!

Korisnicu Miu Biberović su yakitori ražnjići s piletinom u teriyaki umaku asocirali na – lizalicu! Dijelimo asocijaciju, ali i užitak zbog fotografije!

Ne zaboravite pratiti @volim_meso na Instagramu i označavati svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso!

Vezani članci