Pogled na tanjure #volimmeso Instagram fanova

2014
20 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Pogled na tanjure #volimmeso Instagram fanova

Ponekad pola 'šmeka' nekog jela leži u serviranju. Za novu #volimmeso Instagram fotogaleriju odabrali smo upravo taj motiv - meso posluženo na tanjuru!

Nova Instagram galerija fotografija označenih #volimmeso hashtagom, danas vam je servirana – na tanjuru. Upravo je to motiv nove fotogalerije u kojoj smo zavirili u tuđe tanjure (iako bi neki rekli da je to nepristojno!).

Naslovna i prva fotka u galeriji nam stiže iz Konobe Aldura na Zlarinu. Ova fotka je s razlogom naslovna! Naime, da ne bi rekli da pišemo samo i isključivo o mesu, danas vam na naslovnici donosimo jedno jaje i nešto krumpira! A ovaj divni komad mesa? Ma… to je slučajno!

Ima nešto čarobno u svinjskom lungiću, možda zato i sami često pišemo o njemu. A još kad ga netko ovako dobro napuni sirom, šunkom i povrćem, kao što je to na tanjuru korisnice Božica Trnka, nema nam druge nego uživati u pogledu i planirati novi recept s lungićem!

Priču o tatarskom odresku već smo vam jednom ispričali i jedino što nam je draže od njegove bogate povijesti je njegov fini, začinjeni okus! S nama se vjerojatno slaže i korisnik Goran Škvarč koji se tatarskim počastio na Rabu.

Kaže korisnica Leeloo u sobici da ovako izgleda ručak kad njezin muž kuha. Riječ je o svinjetini koja nije s roštilja, iako bi na prvu tako izgledalo, a za razliku od većine ljudi koji fotografiraju hranu, Leeloo nije izdržala pa je prvo morala okusiti, a tek onda pofotkati!

S jednom ‘klasikom’ počastila nas je korisnica Merien Trogrlić  na čijem se tanjuru nalaze ukusni juneći odresci s njokima. Kažemo klasika jer za ovakvo jelo ne treba posebna prilika. Obožavamo ga i sami jesti, kad god je moguće, obzirom da za ovakvo jelo treba nešto više vremena.

Najzad, tu je i fotografija korisnice Eme koja se potrudila i napravila jedan šareni tanjur s puretinom, pestom i sirom. Obzirom da je uz #volimmeso oznaku stavila i #hranaiveselje, vjerujemo kako je ovo jelo zaista i bilo veselje!

Ne zaboravite pratiti @volim_meso na Instagramu i označavati svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso!

Vezani članci