Slani snovi: Jastučnica s mirisom slanine

2014
Volim meso Volim meso

8 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Slani snovi: Jastučnica s mirisom slanine

Vaši snovi bi mogli postati puno ljepši i ukusniji uz jastučnicu koja miriše na slaninu. Nezaboravna aroma ovog suhog mesa 'utkana' je u tintu kojom je otisnut motiv slanine na pamučnu jastučnicu.

Iza ove mirisne ideje stoji mala firma J&D Foods koju su osnovala dva prijatelja, Justin i Dave, nakon što su osvojili 5,000 USD u emisiji ‘Najsmješniji američki kućni video’. Osvojeni novac su uložili u svoj prvi proizvod – sol s okusom i mirisom slanine.

Nakon toga je uslijedila majoneza s aromom slanine, a najnoviji proizvod, jastučnica s mirisom slanine, postao je pravi hit.

sol-slanina

Slanina sve čini boljim – od soli pa do jastučnica!

Ako je vjerovati opisu na službenoj stranici, jastučnica je otisnuta pomoću nove tehnologije u tisku koju su J&D Foods preuzeli od NASA-e. Miris slanine nalazi se u tinti kojom je otisnut motiv na jastučnici.

Ako se jastučnica pere prema naputku proizvođača (odvojeno od ostalih predmeta i u deterdžentu bez mirisa) miris slanine bi trebao trajati od 6 do 12 mjeseci. Cijena jastučnice je oko 80 kuna.

Prednosti spavanja na ovakvoj jastučnici uključuju sretnije snove, gubitak tjelesne težine tijekom noći, povećanje inteligencije te lakše buđenje, navode Justin i Dave.

Nama je i miris sasvim dovoljan razlog. A vama?

Vezani članci