Roštilj kalkulator: Koliko ti mesa treba za roštilj

2016
8 Siječanj 2016, Komentari: Komentari isključeni za Roštilj kalkulator: Koliko ti mesa treba za roštilj

Inovativna aplikacija iz Volim-meso.hr kuhinje omogućuje korisniku da bilo kad i bilo gdje izračuna točnu količinu mesa potrebnu za pripremu roštilja. Tri klika i spremni ste za kupovinu!

“Koliko nam mesa treba?”, pitanje je koje se nebrojeno puta zapitao svaki organizator roštilja. Koliko će biti ljudi, koliko ih jede ćevape, a koliko vratinu, koliko treba kruha, a koliko povrća?

Ako volite roštiljati, ali ne volite računati – ne brinite! Portal Volim-meso.hr za svoje je čitatelje i dokazane ljubitelje roštilja pripremio interaktivan i jednostavan “roštilj kalkulator“.

Lista za kupovinu uvijek pri ruci

Sve što vi trebate napraviti je unijeti broj muškaraca, žena i djece koji će biti na roštilju, označiti koje meso više preferiraju te dodati priloge. Napredni algoritam roštilj kalkulatora potom će zagrijati svoje kodove i u tren oka vam isporučiti listu za kupovinu. Klik, klik i spremni ste za odlazak u dućan!

Na listi za kupovinu pronaći ćete točne, preporučene količine mesa te prijedlog količine povrća i priloga koje ste odabrali. Aplikacija funkcionira na računalima, tabletima i – mobilnim uređajima.

Napredni algoritam i normativi

Kako bi lista bila što točnija, razvijen je napredni algoritam koji uzima u obzir preporučenu količinu, odnosno normativ po osobi. Isti se razlikuje kod muškaraca, žena i djece pa možete biti sigurni da vaša lista za kupovinu nije odokativna, nego precizno matematički izračunata.

Na listi koju će vam “roštilj kalkulator” predložiti, a koju možete pogledati na zaslonu, preuzeti u .pdf formatu ili isprintati, nalaze se najbolji Volim roštilj proizvodi iz PIK Vrbovca – ćevapi, pljeskavice, ražnjići, kobasice, carsko meso, marinirani vrat i mnogi drugi.

Dodatno, možete odabrati i želite li ćevape, pljeskavice i kobasice punjenje komadićima sira, a iako ne treba ponavljati, aplikacija će vas podsjetiti i na veoma važnu stvar za svaki dobar roštilj – cugu!

ROŠTILJ KALKULATOR


Vezani članci