Preuzmite knjižicu recepata za jela sa šunkom

2018
18 Siječanj 2018, Komentari: Komentari isključeni za Preuzmite knjižicu recepata za jela sa šunkom

Volite šunku? Ma, tko zapravo ne voli šunku? Mi je volimo toliko da smo pripremili 5 laganih recepata koji se brzo pripremaju.

Tjestenina ili pašta, ako vam je draže, sa šunkom i graškom? Tikvice punjene šunkom i sirom? Uf, nabrojali smo vam tek dva recepta i već smo gladni! Za svih pet recepata ipak ćete morati proviriti u knjižicu.

Kliknite na link u nastavku i preuzmite besplatnu knjižicu sa receptima i savjetima.

KLIKNI I PREUZMI KNJIŽICU!

Šunka – kad trebate ukusno jelo i kad pazite na svoje tijelo

Čitava knjižica posvećena je PIK šunkama sa samo 2% masnoće. Ako niste znali, PIK Šunka u ovitku i PIK Kuhana šunka rade se isključivo od biranih, najkvalitetnijih komada svinjskog buta. Posebne su i po tome što se meso obrađuje ručno – skida se višak masnoće i vezno tkivo, da bi se dobile šunke vrhunskog okusa, u kojima možete uživati u bilo koje doba dana.

Posebno su zanimljive onima koji se bave bilo kojom vrstom sporta ili “samo” rekreativno vježbaju. Nemaju niti glutena, umjetnih bojila ni pojačivača okusa, a sad već sigurno znate i da PIK-ovi proizvodi, poput ovih šunki, dolaze i sa manjim udjelom soli (25%).

Kliknite, doznajte koliko je lako biti i sit i fit! Preuzmite besplatnu knjižicu i uživajte u receptima, ali i odličnim savjetima za rekreaciju i vježbanje.

Vezani članci