Multicooker: Recepti u finalu za glavnu nagradu

2014
5 Siječanj 2014, Komentari: 2

Protekla dva tjedna stiglo je mnogo vaših recepata, a 14 njih u nastavku prošli su prvi krug. Autori ovih recepata dalje se natječu za glavnu nagradu - Philipsov Multicooker vrijedan 900 kuna.

AŽURIRANO: Imamo dobitnika!

Najviše čitanja u zadanom roku ostvario je članak autora Igora Peteka – Punjeni pileći odresci u umaku od svježe paprike. Igorov članak je imao najviše jedinstvenih čitatelja i tako mu osigurao vrijednu nagradu Philipsov Multicooker. Igore, čestitamo!


Portal Volim meso i Philips Hrvatska pokrenuli su nagradni natječaj u kojem autor najčitanijeg članka (recepta) dobiva Philipsov Multicooker vrijedan 900 kuna! U prvom krugu natječaja, korisnici su trebali poslati svoje recepte (odnosno svoju izvedbu ne nužno originalnog recepta). Ukupno 14 njih ušlo je u drugi krug.

Recepti u nastavku su oni koji su prošli prvi sud žirija. Sada je sve na autorima i čitateljima! Podsjetimo, cilj je sakupiti što je više moguće čitanja članka. Onaj recept s najviše klikova, prema Google Analytics alatu, osvojit će vrijedni Philipsov Multicooker!

Dragi autori čiji se članci ovdje nalaze, možete krenuti s dijeljenjem članaka na internetu! Sretno!

Objava dobitnika bit će 5.12.2014.

Pravila natječaja potražite OVDJE i obavezno ih pročitajte!

Vezani članci