Veseli Prigorci osvojili nagradu Zlatni ćevap

2014
11 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Veseli Prigorci osvojili nagradu Zlatni ćevap

Pobjednici 3. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju su bili ekipa 'Veseli Prigorci' koji su na čelu s Damirom Folnegovićem osvojili prestižnu nagradu među muškom populacijom – Zlatni ćevap!

Nakon pet tjedana turneje po Hrvatskoj, u nedjelju 8. lipnja 2014. godine održano je finalno natjecanje 3. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec, a u organizaciji 24sata.

Pobjednici su bili ekipa ‘Veseli Prigorci’ koji su na čelu s Damirom Folnegovićem osvojili prestižnu nagradu među muškom populacijom – Zlatni ćevap!

Više od 10 000 Zagrepčana okupilo se na velikoj roštiljadi na zagrebačkom Bundeku, gdje se u nedjelju održavalo finalno natjecanje između pet ekipa koje su se plasirale tijekom prošlih roštilj-vikenda natjecanja.

zlatni-cevap-02

Pobjednička ekipa ‘Veseli Prigorci’. (Foto: Nina Đurđević | Pixsell)

Dok su se ‘Praščić’ iz Ivanić-Grada, ‘Ine’ iz Novog Vinodolskog, ‘Dice Kalelarge’ iz Zadra, ‘Lud, 2 zbunjena i normalan’ iz Osijeka te ‘Veseli Prigorci’ iz Zagreba, borili za Zlatni ćevap, posjetitelji su se uz ples i pjesmu do kasnih sati zabavljali uz dobru glazbu i delicije s roštilja PIK Vrbovca.

Pobjedu je odnijela ekipa Damira Folnegovića ‘Veseli Prigorci’ koji su osvojili Zlatni ćevap, ali i bogate nagrade, među kojima je 30 kilograma mesa koje su ponijeli kući da nastave u uživanju!

Više o Prvenstvu Hrvatske u roštiljanju pročitajte na linku.

(Naslovna fotografija: Marko Jurinec, Pixsell)

Vezani članci