Hrvatica u finalu američkog MasterChefa

2013
10 Siječanj 2013, Komentari: 1

Gledatelji američkog kulinarskog reality showa MasterChef, proglasili su je najljepšom kuharicom. Ona na društvenim mrežama dijeli svoja dva najbolja aduta: hranu i seksi fotografije.

Dvadesetšestogodišnja Nataša Crnjac zna kako ukrasti show, da se izrazimo u doslovnom engleskom prijevodu. Hrvatica odrasla u Južnoafričkoj Republici, u Ameriku je došla u dobi od devet godina. Otac joj je Hrvat, majka Argentinka pa ne čudi kada Nataša kaže kako joj je obiteljsko naslijeđe najviše utjecalo na kuhanje.

Kaže da su je roditelji naučili kako se hrana ne baca, baš kao i naša autorica Maja. Najviše je pak za njezinu strast prema kuhanju zaslužan upravo otac koji ju je naučio kuhanju i koji kod kuće još uvijek suši pršut i radi domaći kulen.

U svom predstavljanju spomenula je magičnu mesnu riječ: ćevapi, no mjesto u MasterChefu osvojila je empanadama i odreskom u chimichuri umaku, hranom iz Argentine.

Prije prijave u MasterChef show Nataša je vodila blog Frisky Mama, gdje predstavlja svoja kulinarska umijeća. Obožava spajati nespojive sastojke i eksperimentirati s neobičnim namirnicama.

Gordon Ramsey je oduševljen Natašom, dok je publika ne voli zbog pretjerane bahatosti. Pri nagađanju tko bi mogao pobijediti, kritičari malo šanse daju Nataši upravo zbog njezinog teškog karaktera. Ako pobijedi, moći ćete jesti u njezinom restoranu u San Diegu kojeg namjerava otvoriti novcem od eventualne pobjede.

Ako vam je San Diego predaleko, empanade može lako pripremiti i sami prema našem receptu, a Natašu pratite na Pinterestu i Twitteru.

Vezani članci