Natječaj: Mijenjaj recept za majicu i mesni paket!

2014
25 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Natječaj: Mijenjaj recept za majicu i mesni paket!

Pozivamo Volim meso fanove da pri sljedećem kuhanju mesa naprave nekoliko fotografija, napišu kratki recept i pošalju ga. Četvero nagrađujemo Volim meso majicama i mesnim paketom!

Portal Volim meso raspisuje natječaj za svoje vjerne čitatelje! Pred vama je izuzetno jednostavan zadatak, a nagrada je Volim meso majica s ‘Keep calm and eat meat’ natpisom u L veličini te mesni poklon paket iz PIK Vrbovca.

Od vas se traži da nam pošaljete jedan mesni recept s dvije fotografije! Recept se mora bazirati na mesu, odnosno meso mora biti u fokusu. Kakvo meso je u pitanju, to prepuštamo vama na izbor!

Recept i fotografiju nam trebate poslati najkasnije do četvrtka (04.09.) u 12:00, koristeći ‘Pišite i vi’ formu na Volim meso web stranici. Detaljna pravila natječaja možete pročitati ovdje.

Uz recept, obavezno pošaljite i svoje podatke (ime, prezime, adresu, kontakt telefon).

Recept ne mora biti autorski, odnosno izmišljen za ovaj natječaj, ali fotografije moraju biti originalne. Strogo je zabranjeno korištenje fotografija pronađenih na internetu, odnosno fotografija za koje ne možete jamčiti autorstvo.
Kako bismo mogli odabrati vaš recept i objaviti ga na portalu, pošaljite nam minimalno dvije fotografije. Jedna od njih mora biti položena (vodoravna), minimalnih dimenzija 800×600 piksela.

Naš žiri će odabrati ukupno četiri pobjednička recepta koja ćemo potom objaviti na našem portalu, uz navođenje autora!

Požurite i pri sljedećem kuhanju, pečenju, dinstanju ili bilo kojem drugom uživanju u mesu, snimite fotografije, napišite minimalno 500 znakova i pošaljite na svoj omiljeni mesni portal!

Vezani članci