Periscope: Pogledajte prvi prijenos pečenja ćevapa

2015
15 Siječanj 2015, Komentari: Komentari isključeni za Periscope: Pogledajte prvi prijenos pečenja ćevapa

Volim meso prvi je hrvatski brend koji je isprobao Twitterovu interaktivnu aplikaciju za video prijenos uživo - Periscope.tv.

Osim što volimo meso, volimo i nove tehnološke trendove, posebice kad su u pitanju društvene mreže na kojima se nalaze naši vjerni čitatelji i pratitelji. Uz Facebook fan stranicu, Twitter, Instagram i Google+ profil, Volim meso je jučer testno zakoračilo u još jedan novi i uzbudljivi “medij” – Periscope.Tv.

Riječ je službenoj Twitter aplikaciji koja omogućuje “live broadcasting” odnosno video prijenos uživo, dok istovremeno gledatelji mogu ostavljati komentare, postavljati pitanja i sa svojim pametnim mobitelom u ruci biti dio prijenosa.

Kako i priliči portalu Volim meso, prvi prijenos je digao puno “dima” – pekli smo ćevape i odreske, a snimak prenosili uživo na našem Periscope kanalu.

volim-meso-periscope-detalj

Prijenos je uživo pratilo više desetaka ljudi, a ćevape je pripremao kuhar Marko u prostorima PIK Vrbovca. Snimku prijenosa možete pogledati u nastavku.

Zapratite nas na Periscope.tv (@volim_meso) i uživajte!

(Periscope.tv je primarno mobilna aplikacija, dizajnirana tako da se filmići snimaju “uspravno”, radi čitljivosti komentara gledatelja u prijenosu uživo, zbog čega je snimka okomita.)

Vezani članci