Pobjednički recepti Volim meso čitatelja

2014
5 Siječanj 2014, Komentari: 1

Velik broj čitatelja portala Volim meso odazvao se na naš izazov! Primili smo puno mesnih recepata i nije bilo lako odabrati četiri dobitnika!

Portal Volim meso pred svoje je čitatelje prije nekoliko dana postavio izazov – pošaljite nam mesni recept i fotografije, a mi ćemo najbolje nagraditi mesnim paketom i majicom s natpisom ‘Keep Calm And Eat Meat’.

Odaziv je bio i više nego fantastičan!

Nekoliko desetaka vaših mesnih recepata stiglo je našu adresu. Žiri je imao sve samo ne lagan zadatak, a početna greška koju smo napravili jest pregledavanje vaših prijava na prazan želudac! Nakon mesnog ručka, žiri je nastavio s pregledom pristiglih materijala i na kraju se odlučio za četiri dobitnika!

Mesni paket i majica idu na adrese sljedećih vjernih čitatelja Volim meso portala. A čime su nas osvojili i što su nam skuhali, pogledajte i pročitajte u nastavku.

Njihove recepte pogledajte klikom na naslov ili fotografiju recepta!

1. Ksenija Gortan: Janjetina ‘I sapori del Mediteranneo’

janjetina-i-saporo-del-mediteranneo

Doslovno prevedeno, ovo je recept za janjetinu s okusom Mediterana. Pečena u pećnici, za njenu mekoću, podatnost i jedinstven okus prvenstveno je ‘zaslužna’ marinada i pregršt začinskih trava.

2. Gordana Knežević: Kraljevska kotlovina sa zečetinom i vrganjima

kraljevska-kotlovina-sa-zecetinom

Zečetina se nekad davno jela često koliko danas piletina. Ništa čudno jer meso zeca ima jako malo masti i kalorija, a jako puno proteina. Ako ste u prilici nabaviti divljač onda zagrijte kotlovinu i pratite upute u ovom receptu.

3. Daniel Lučić: Volite ljuto? Napravite ‘žestoki’ hamburger!

zestoki-hamburger

Naš čitatelj Daniel Lučić voli ljuto, voli meso i najviše od svega – voli roštiljati! Rezultat toga je hamburger kojeg je sam nazvao ‘žestoki’. Pročitajte recept i uvjerite se zašto!

4. Željka Satošek: Zapečeni svinjski kotleti s krumpirom

zapeceni-svinjski-kotleti

Pravi ljubitelji svinjskih kotleta neće zamjeriti nešto dužu pripremu ovog jela jer se svaka utrošena minuta isplati. Malo na tavu pa malo u pećnicu, ovako pripremljeni kotleti s krumpirom idealan su obiteljski ručak.

Vezani članci