Pošalji recept i osvoji Philips Multicooker!

2014
7 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Pošalji recept i osvoji Philips Multicooker!

Philips Hrvatska i portal Volim meso nagrađuju vas 900 kuna vrijednim Philips Multicooker uređajem za pripremu hrane. Sve što vi trebate napraviti jest poslati nam jedan ukusni mesni recept!

Philips Multicooker inovativni je uređaj pomoću kojeg možete pripremati vaša omiljena jela; kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana. Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namjestiti prikladnu opciju kuhanja i vrijeme te ostaviti Multicooker da obavi kuhanje umjesto vas!

Kako izgleda priprema tradicionalnog recepta koristeći Philipsovu modernu tehnologiju, pogledajte u članku Tadeje Bjažević koja je pripremila grah s ričetom i dimljenom vratinom dok nas je Darko oduševio receptom za krepku cheeseburger juhu.

Kako bi i vi imali priliku uživati u blagodatima Philips Multicookera vrijednog 900 kuna, pripremili smo za vas mali natječaj!

Evo kako možete osvojiti Philips Multicooker

Od danas pa do 23.11.2014. u podne, pošaljite nam mesni recept! Recepti ne moraju biti originalni, no vaša izvedba i fotografije moraju.

Recepti koji udovolje kriterijima propisanima u Pravilima natječaja i koji budu odabrani od strane žirija, bit će objavljeni 24.11.2104. na našem portalu.

Ako vaš članak bude objavljen, od 24.11.2014. pa do 4.12.2014. imate priliku osvojiti Philips Multicooker!

Sve što trebate napraviti je podijeliti članak s vašim prijateljima i potruditi se da isti bude najčitaniji u tom periodu. Philips Multicooker osvaja autor onog članka koji je u zadanom periodu imao najviše čitanja (prema Google Analytics softveru za praćenje posjete).

Objava dobitnika bit će 5.12.2014.

Pravila potražite OVDJE i obavezno ih pročitajte prije prijave.

philips-multicooker-detalj

Više o Philips Multicooker uređaju

S Philips Multicookerom možete brzo i jednostavno pripremiti nevjerojatno velik broj recepata kojima ćete impresionirati svoje najmilije. Trebate li ponekad samo podgrijati ranije pripremljeno jelo, jedan pritisak tipke bit će dovoljan!

Zahvaljujući 3D tehnologiji zagrijavanja, toplina u Multicookeru se ravnomjerno širi pa nema potrebe za miješanjem hrane. Ovaj je uređaj namijenjen očuvanju okusa i aroma vašeg jela.

Uz njega nema zagorenih zdjela, jakih mirisa i kuhinje prepune suđa koje treba oprati – sve se priprema u jednoj zdjeli zapremnine 5L (6-8 porcija).

Kakva su iskustva iz prve ruke u pripremi jela s Philips Multicookerom, pročitajte u članku naše autorice Tadeje Bjažević.

Vezani članci