Promijenio ime u 'Bacon Double Cheeseburger'

2016
20 Siječanj 2016, Komentari: Komentari isključeni za Promijenio ime u ‘Bacon Double Cheeseburger’

Većina ljudi će zbog ljubavi promijeniti prezime, ali Englez Simon Smith iz tog je razloga promijenio - svoje ime. Danas se zove Bacon Double Cheeseburger.

“Ne žalim ni za čime.” poručio je nakon promjene imena. Iako je tomu prethodila duga noć s prijateljima u lokalnom pubu, ni trena nije dvoumio kako bi se trebao zvati.

“Raspravljali smo o imenima i promjeni vlastitih. Bacon Double Cheeseburger mi je prvo palo na pamet. To je ujedno i najluđa stvar koje smo se sjetili, a pravi prijatelji se podupiru i u najluđim stvarima. Uostalom, svi vole slaninu, zar ne?” pojasnio je novopečeni gospodin Cheeseburger.

Simon-Smith-Bacon-Double-Cheeseburger

Trenutno kaže, najviše uživa u konzumiranju istoimene hrane, ali i slanju mailova u kojima se popisuje s B.D. Cheeseburger. Poseban gušt pronalazi u rezerviranju hotela i restorana jer tada mora pojašnjavati zove li se stvarno tako ili je u pitanju šala.

Ipak, koliko god njemu bilo zabavno, njegovoj obitelji nije. Otac ga jedini podupire dok su majka i zaručnica bijesne. Raspravljaju o tome hoće li on prije vjenčanja vratiti ime i prezime na staro ili ne.

Bacon Double Cheeseburger kaže kako nijednoj djevojci nije san udati se za muškarca imenom Bacon i da razumije zašto bi to njegovoj zaručnici moglo predstavljati problem. I to dupli.

Ako je i vama nešto slično palo na um, mogli biste naići na poteškoće, odnosno – hrvatsku administraciju.

Vezani članci