Pršut, slanina i kobasice - bez toga se ne može!

2015
6 Siječanj 2015, Komentari: Komentari isključeni za Pršut, slanina i kobasice – bez toga se ne može!

Što je to "suho" što naši Instagram fanovi najviše vole narezati "pod kutem" i zameziti, otkrivamo u našoj foto galeriji. Upozorenje - ne gledajte gladni!

Pratite @volim_meso na Instagramu i označavajte svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso!

Autor naslovne fotografije, Ivan Brezak Brkan ima nepogrešiv smisao za tajming i kadriranje pa je tako ulovio savršen trenutak rezanja ovog divnog istarskog pršuta u srcu Motovuna.

Sandra Rončević je česta gošća u našim galerijama što nije čudno s obzirom na prezentaciju (mesnih) jela. Ovdje se, kaže, radi o pikniku kod kuće uz slaninu od koje nam rastu zazubice i neizostavnu rajčicu i kruh.

Marina nam je pokazala kako izgleda pršut iz Imotskog koji je odmah “pripremila” za mezu prije ručka dok se Kornelija pohvalila pravim mesnim dočekom kod prijatelja. Ni mi se ne bismo bunili da nas netko tako dočeka!

Fotka domaćih dimljenih kobasica nam je doslovno zamirišala preko ekrana, a za sve je kriv chef Filip Popovski. Ako ste se ikad pitali kako izgleda kad pošaljete muža na tržnicu, odgovor na to pitanje ima Ljubica Božnik koja se nije bunila na “ulov” u obliku slanine i kobasica. U potpunosti je shvaćamo.

Galeriju završavamo redom pršuta, odnosno bolje rečeno – rolicama pršuta koje je spretno i pedantno smotao Barbarin suprug kojeg pohvaljujemo za strpljenje i disciplinu!

Vezani članci