Što proizvodi Reebok? Tenisice, trenirke, slaninu...

2014
Volim meso Volim meso

28 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Što proizvodi Reebok? Tenisice, trenirke, slaninu…

Reebok, poznati svjetski proizvođač sportske opreme, lansirao je na tržište svoj novi proizvod. Ako ste najprije pomislili na novi model tenisica za trčanje ili trenirku, onda ste kilometrima daleko. Naime, riječ je o - slanini.

U čast prošlotjednom otvorenju Reebok CrossFit Games 2014., crossfit natjecanja na svjetskoj razini, Reebok je na tržište lansirao svoj novi proizvod – Reebok slaninu.

Riječ je o slanini osmišljenoj da privuče pripadnike CrossFit zajednice s obzirom da se savršeno uklapa u Paleo način prehrane u kojem uživa veliki broj Reebokovih profesionalnih i amaterskih sportaša.

Da se podsjetimo, Paleo je način prehrane prilagođen našem organizmu kakav je izvorno bio prije poljoprivredne revolucije, bez žitarica, a s puno mesa, voća i povrća.

reebok-slanina

Reebok slanina je dimljena slanina bez nitrata, konzervansa, zaslađivača ili pojačivača okusa zbog čega se savršeno uklapa u paleo prehranu kao i u CrossFit filozofiju prehrane.

Slanina je zapakirana u kutiju na kojoj je lik svinje koja nosi Reebok tenisice. Reebok je podijelio kutije svoje slanine svim sudionicima i navijačima CrossFit Igara prije njihovog početka.

Na Igrama će također biti prisutan Reebokov kamion (Reebok Bacon Box) koji će sudionicima igara dijeliti jela u kojima glavni sastojak slanina, npr. začinjena svinjetina omotana slaninom ili datulje punjene chorizo kobasicom i omotane slaninom.

Vezani članci