Uključite se u humanitarnu akciju za mališane

2014
27 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Uključite se u humanitarnu akciju za mališane

Udruga “Renato - kuhari bez granica” i PIK Vrbovec organiziraju veliku humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za ultrazvuk srca za najmlađe.

Predsjednik udruge “Renato – kuhari bez granica” i akademik kulinarstva Branko Ognjenović, u sklopu 9. vinskog festivala VINOcom, organizira veliku humanitarnu akciju. Zajedno s generalnim partnerom PIK Vrbovcem u Hotelu Esplanade od 28. do 29. studenog prikupljat će se sredstva za UZV pregled srca mališana.

U ta dva dana chefovi će kuhati različite specijalitete s PIK-ovim proizvodima koje će se moći kupiti po promotivnim cijenama. Sav prikupljen novac ide udruzi za UZV preglede srca najmlađih pripadnika naše zajednice.

Uz Branka Ognjenovića, kreativne delicije pripremat će Ana Grgić, chefica kuhinje Hotela Esplanade, Almo Čatlak, Hrvoje Zirojević, chef hvarskog restorana Laganin te Marko Lučić koji priprema delicije u PIK-u.

Pridružite nam se 28. i 29. studenog od 12:00 do 20:00 u Hotelu Esplanade na 9. vinskom festivalu VINOcom i sudjelujte u humanitarnoj akciji, dobro se zabavite i uživajte u vrhunskim delicijama!

renato-humanitarna-akcija

Renato – kuhari bez granica

Primarni cilj udruge je omogućiti svoj djeci UZV srca, a ponajprije onima slabijeg imovinskog stanja, kako bi se još u ranoj fazi i na vrijeme ustanovilo postoji li urođena srčana mana. Također, cilj je potaknuti roditelje da na vrijeme reagiraju i omoguće UZV srca svojoj djeci. Svatko tko želi da njegovo dijete napravi UZV srca, može se javiti u Udrugu za pomoć, a Udruga će svojim djelovanjem omogućiti da se isti izvrši u minimalnom roku.

UZV srca je pregled na koji se u sustavu javnog zdravstva čeka i po nekoliko mjeseci, a u privatnoj praksi ga je moguće napraviti u roku od nekoliko dana uz naknadu od 500 kn. Preko udruge UZV srca bi se napravio besplatno, odnosno Udruga će snositi troškove pregleda. Sredstva Udruge će se prikupljati organiziranjem humanitarnih večera koje se organiziraju za potrebe poslovnih partnera, raznih poduzeća i ostalih institucija.

Vezani članci