Sizzl: Pronađite partnera koji voli - slaninu!

2015
6 Siječanj 2015, Komentari: Komentari isključeni za Sizzl: Pronađite partnera koji voli – slaninu!

Mobilna aplikacija Sizzl omogućuje vam da pronađete ljubavnog partnera, ali ne prema uobičajenim preferencijama, nego prema tome koliko voli i kakvu slaninu voli!

Digitalni svijet u kojem živimo ne poznaje granice. Često se susrećemo s raznim kreativnim rješenjima koje je omogućila tehnologija, a aplikacija Sizzl (engl. sizzle, cvrčati tijekom pečenja) kao da je napravljena za nas!

Naime, riječ je o mobilnoj “dating” aplikaciji, odnosno mobilnoj aplikaciji za pronalazak partnera. U moru sličnih aplikacija, ova se razlikuje po jednoj veoma bitnoj stvari – slanini.

oscar-meyer-sizzl-app-slanina

Upravo je slanina lajtmotiv aplikacije i sve se vrti oko nje. Kad uređujete svoj profil na Sizzl aplikaciji, umjesto da odgovarate na uobičajena pitanja o svojim preferencijama kod partnera, ovdje odgovarate o tome kakvu slaninu volite, na koji način pripremljenu.

Aplikacija je zapravo interesantna marketinška kampanja američke firme Oscar Mayer, poznate upravo po proizvodnji kvalitetne slanine. Prije dvije godine su za Očev dan pustili u prodaju ograničen broj darovnih kutija za muškarce koje sadrže, pogađate – slaninu.

Ideja aplikacije Sizzl je veoma jednostavna – pronaći budućeg partnera, ženu ili muža koji voli slaninu koliko i vi! Sretno u potrazi!

Vezani članci