Što kažeš, meso studiraš?!

2013
18 Siječanj 2013, Komentari: Komentari isključeni za Što kažeš, meso studiraš?!

Edukacija se odvija kroz četiri odvojena modula, a vremenski je prilagođena zaposlenim osobama te nema puno izostajanja s posla. Prvi modul 'mesnog studija' počinje u siječnju.

Meat Business Management ili Menadžment u svijetu mesne industrije postdiplomski je studij velškog sveučilišta Harpers Adams, čija je prva generacija od svega desetak studenata u travnju ove godine uspješno završila studij.

Riječ je o jednogodišnjem studiju kojeg mogu pohađati i diplomanti i oni bez diplome, ali s većim iskustvom iz industrije, koji za cilj ima „educirati osoblje iz mesne indistrije znanjenjm i vještinama potrebnim za povećanje učinkovitosti i profitabilnost poslovanja njihovih poslodavaca te razviti vlastitu karijeru u mesnoj industriji.“ Edukacija se odvija kroz četiri odvojena modula, a vremenski je prilagođena zaposlenim osobama te nema puno izostajanja s posla. Prvi modul počinje u siječnju.

Moduli su sljedeći:

Modul 1: Menadžment u mesnoj industriji
Ovaj modul posvećen je menadžmentu pojedinaca i timova te osigurava razumijevanje menadžerskog znanja, psihologije i vještine koje menadžeri današnjice moraju posjedovati za motiviranje i zadržavanje dobrog osoblja.

Modul 2: Uzgoj životinja, procesuiranje mesa i kvaliteta.
Ovaj modul studente podučava elementima koji se tiču kvalitete i sigurnosti mesa i mesnih proizvoda, te nudi razumijevanje načina na koje se može maksimizirati kvaliteta mesa.

Modul 3: Operativni menadžment u mesnoj industriji.
Ovaj modul istražuje operativne aspekte mesne industrije te analizira sustave i metodologije koje bi se morale koristiti u procesu obrade mesa i tehnikame koje bi se morale koristiti za povećanje produktivnosti, smanjenje otpada i povećanje profita.

Modul 4: Menadžment opskrbe u mesnoj industriji
Ovaj modul nudi razumijevanje prirode prehrambenog lanca u važnosti rasta poslovanja te očuvanja odnosa u lancu opskrbe iz praktične i strateške perspektive.

Ako vas interesira ovaj studij, morat ćete do Velike Britanije.

Vezani članci