Šunka i janjetina kroz filtere Instagrama

2014
23 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Šunka i janjetina kroz filtere Instagrama

Uskrs je prošao, a iza nas su ostale samo slasne fotografije s motivima šunke. I nešto janjetine, motiv u kojem ćemo, ipak, uživati još jedno vrijeme. Pogledajte što su snimili naši Instagram korisnici!

Instagram ili kako ga neki ljudi zovu ‘dinstagram’, a zbog velikog broja fotografija hrane, naša je skoro pa omiljena društvena mreža. Kako i ne bi bila kad korisnici sa svijetom dijele fantastične mesne fotografije. Glavni motivi ovih dana su bili oni uskršnji, a mi smo se, kako bi lakše odabrali najbolje, fokusirali na dva jela – uskršnju šunku i janjetinu. Pravi proljetni ‘dinstagram’!

Pratite @volim_meso na Instagramu, označavajte svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso i pridružite se našoj zajednici!

Prekrasno aranžiran stol na uskršnje jutro (d)jelo je Instagram korisnice Leonarde i kao takvo je zaslužilo naslovnicu ovotjednog fotogalerije s Instagrama. Bravo Leonarda, vjerujemo da je bilo jednako ukusno koliko je dobro izgledalo! 

Dva najupečatljivija motiva Uskrsa, šunka i jaja, našli su se ispred kamere Instagram korisnice Kornelije Vukasović koja se potrudila i napravila divnu uskršnju kompoziciju. Ništa manje kreativna nije bila ni Martina Kolaček koji je ovaj put igrala na ‘sigurno’ – šunka u kruhu, nalik onoj iz recepta naše Tadeje Bjažević, ovog je Uskrsa bila apsolutni hit na tanjuru. 

S još jednim uskršnjim doručkom počastio nas je korisnik Marqkhan23, označivši #volimmeso hashtagom jednu divnu platu sa šunkom, kobasicom i sirom te s jajima i lukom ‘u daljini’.

Od gastroblogerice Tihane, poznatije i kao Justcakegirl, nismo ništa manje ni očekivali! Predivna proljetna tava s mladom janjetinom i krumpirom izgleda apsolutno savršeno! Kad smo kod janjetine, ništa manje zamamna nije ni fotografija korisnika Ivana Podhraškog čija je ‘peka’ savršena u svakom pogledu.

I za kraj, korisnik Ivica Svirčić počastio nas je divno serviranom janjetinom ispod peke.

Ne zaboravite pratiti @volim_meso na Instagramu  i označavajti svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso! 

 

Vezani članci