Vodimo vas na trodnevni tečaj o mesu!

2014
3 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Vodimo vas na trodnevni tečaj o mesu!

Portal Volim meso i kulinarski studio Majstor kuhar nagrađuju troje naših vjernih čitatelja trodnevnim tečajem 'Njegovo veličanstvo: Meso'. Zadatak je i više nego lagan, a nagrada odlična!

Prijavite se na naš newsletter najkasnije do ponedjeljka, 9.06. u 08:00 sati. Tijekom prijepodnevnih sati putem newslettera svi pretplatnici će dobiti tajni, kreativni zadatak! Rješenje tog zadatka će biti potrebno objaviti na našoj Facebook fan stranici.

Detaljna pravila možete pronaći ovdje.

Troje vas, prema odabiru žirija, nagradit ćemo kulinarskim tečajem ‘Njegovo veličanstvo: Meso’. Glavni kriterij kojim će se žiri navoditi je kreativnost izvedbe tajnog zadatka.

Riječ je o tečaju u organizaciji kulinarskog studija Majstor kuhar. Tečaj će se održavati u prostoru kulinarskog studija Majstor kuhar, u popodnevnom terminu (od 17 do 20 sati) u Savskoj 116 u Zagrebu u periodu od 16. do 18. lipnja. Tisuću kuna vrijedan trodnevni tečaj možete osvojiti uz malo kreativnosti. Tajni zadatak će dobiti svi newsletter pretplatnici – novi i postojeći.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER I OSVOJI NAGRADU!

Što ćete raditi na tečaju?

Kroz trodnevni tečaj obrade mesa chef Branko Ognjenović pokazat će vam sve poznato i nepoznato o mesu: od toga koju vrstu mesa koristiti za određeno jelo, kako ga obraditi, kako marinirati pojedine vrste mesa, što je to slow kuhanje i još puno toga.

Prvi dan tečaja posvećen je peradi, drugi dan se fokus stavlja na govedinu, teletinu i junetinu, a kao šećer na kraju ostaju svinjetina i janjetina.

Tečaj je osmišljen kao ugodno druženje s maksimalno 10 polaznika koji mogu aktivno sudjelovati te promatrati i degustirati pripremljene delicije. Polaznicima su osigurane sve potrebne namirnice, pisani materijali, pića po izboru te naravno odgovori na sva pitanja koja postave.

Gdje i kad se održava tečaj?

Trodnevni tečaj održava se od 16. do 18. lipnja u vremenu od 17 do 20 sati. Svi trikovi pripreme mesa bit će prezentirani u prostranoj kuhinji kulinarskog studije Majstor kuhar na adresi Savska cesta 116 u Zagrebu.

Kuhajte kao pravi majstor

Za sve zainteresirane, kulinarski studio Majstor kuhar pripremio je više zanimljivih tečajeva tijekom cijelog mjeseca lipnja:

4.6. Grill: Meso, riba i povrće ( jednodnevni tečaj)

5.6. i 6.6. Riba, školjke i plodovi mora (dvodnevni tečaj)

9.6. Pasta i rižota (jednodnevni tečaj)

10.6. Hrana i pivo (jednodnevni tečaj)

11.6. Hrana i vino (jednodnevni tečaj)

Za više detalja i prijave na tečaje posjetite web stranicu Majstor kuhar, a kako biste ostali u toku s terminima novih radionica i novostima, pratite FB stranicu Majstor kuhar.


Dobitnici trodnevnog tečaja su Vedran Bošković, Mario Đanić i Mihaela Vargašević. Čestitke!


Vezani članci