Biste li probali tortu od pizze?

2014
Volim meso Volim meso

5 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Biste li probali tortu od pizze?

Kanadski lanac pizzerija ponudio je nekoliko revolucionarnih rješenja svojoj publici. Glasovanjem je odlučeno da upravo torta od pizze ide u 'proizvodnju'!

Boston Pizza, lanac pizzerija iz Kanade, pokrenuo je web stranicu ‘Pizza game changers‘, jasno aludirajući da su na misiji unaprijeđivanja kulture obožavanja pizze. U ponudu su stavili nekoliko inovacija, a posjetitelji stranice su mogli glasati koja od njih je najbolja.

Najviše glasova dobila je upravo torta od pizze koja je potom, prema obećanju, postala i pravi proizvod. Više od 26 tisuća ljudi glasovalo je upravo za ovu mesnu kreaciju.

Na drugom mjestu inovacija vezanih uz pizzu, s više od četiri tisuće glasova nalazi se ‘Pizza mints’, bomboni u obliku pizza trokuta, smješteni u malu pizza kutiju.

Treće mjesto osvojila je košulja koja ima džep prilagođen za odlaganje komada pizze. Navodno ništa od sastojaka pizze ne curi van, dok sama pizza ostaje, citiramo, svježa i ukusna.

Od inovacija koje su bile u ponudi tu je i mali kofer s bravom u obliku pizze koji služi za čuvanje pizze od gladnih očiju te sprava kao što je rezač pizze pogonjen – benzinom!

Što je sve bilo u ponudi pogledajte na web stranici pizza game changers.

Pobjednička inovacija torta od pizze odmah je ‘digla prašinu’ na internetu i pridobila mnoge fanove. Tu su, naravno, i brojni komentari o ‘štetnosti’ ovakve kalorične bombe, no fanovi mesa, tijesta i finog sira ne daju se smesti.

Njezini kanadski kreatori imaju lanac od čak 350 pizzerija pa će ova torta bez sumnje uveseljavati mnoge pizza-gurmane.

Vezani članci