Zlatni ćevap: Upikni titulu roštilj majstora!

2016
5 Siječanj 2016, Komentari: Komentari isključeni za Zlatni ćevap: Upikni titulu roštilj majstora!

Najvažnija sporedna stvar u Hrvatskoj je – roštilj. Svatko tvrdi da ga najbolje priprema, svatko ima svoju malu tajnu, no samo odabrani mogu biti proglašeni roštilj majstorima.

PIK Vrbovec i 24sata i ove godine, peti puta zaredom, organiziraju Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju.

Miriše na zabavu? Naravno! Ukusna hrana s roštilja, koncerti i zabavne igre vas čekaju. Dođite na druženje sa super ekipom, sudjelujte na kulinarskim radionicama i nagradite se vrhunskim Volim roštilj delicijama po promotivnim cijenama.

Želite li se okušati u pripremi mesa? Prijavite se, natječite za laskavu titulu ‘Zlatni ćevap’, i dokažite da ste najbolji od najboljih!

Okupite svoje ljude oko vatre, prijavite tim od četvero majstora i/ili majstorica i povedite ih roštiljem kroz Hrvatsku.

zlatni-cevap-prvenstvo-hrvatske-u-rostiljanju-meso

Ispunite online prijavnicu i budite spremni svim mogućim sredstvima dokazati da ste zaslužili sudjelovati na Prvenstvu Hrvatske u roštiljanju. Budite kreativni s fotografijama, dajte žiriju do znanja da su nanjušili nove nade. Dokažite da spadate ispred, a ne iza rešetaka!

Na temelju pristiglih prijava organizatori biraju 30 natjecateljskih timova i 6 rezervnih timova. Natjecanje za titulu Zlatni ćevap traje od 8.5. do 18.6.2016. kada na zagrebačkom Bundeku doznajemo tko savršeno peče, a tko se samo opekao.

Datumi i lokacije održavanja roštiljada:
  • 8.5.2016. Osijek (Tvrđa) od 10 sati
  • 14.5.2016. Zagreb (Jarun) od 12 sati
  • 21.5.2016. Zadar (Riva) od 12 sati
  • 28.5.2016. Umag (Nova obala) od 12 sati
  • 4.6.2016. Jastrebarsko (Perivoj) od 12 sati

Nakon svakog ocjenjivanja organizatori su pripremili i vrlo jednostavnu igru za natjecatelje – PRANJE ROŠTILJA!

zlatni-cevap-prvenstvo-hrvatske-u-rostiljanju-pranje

Svaki dobar roštilj rezultat je timskog rada, pa isto tako timski treba i počistiti za sobom. Na raspolaganju će im biti zaštitne rukavice i spužvice, sredstva za čišćenje i kanister vode, a pobjeđuje ekipa koja u roku od 15 minuta najbolje očisti roštilj te ga rastavi.

Neki od provjereno dobrih načina da se usavršite u roštiljanju su svakako gledanje i kušanje. Čak i ako ne sudjelujete u natjecanju, dođite na 5. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju, naučite kako pravilno potpaliti vatru te s koliko vilica je najbolje okretati kotlete.

Zabava, ukusan roštilj i odlično društvo su zagarantirani. Vidimo se!

Vezani članci