Kako je prošao Uskrs na #volimmeso Instagramu

2015
7 Siječanj 2015, Komentari: Komentari isključeni za Kako je prošao Uskrs na #volimmeso Instagramu

Za svake blagdane, Instagram "eksplodira" fotkama hrane. Ni ovaj Uskrs nije bio iznimka, a mi smo za vas odabrali najbolje od najboljih fotografija!

Šunka, jaja, hren, francuska salata, pisanice, pinca… i svi ostali pojmovi koje vežemo uz Uskrs, proteklih su dana bili itekako prisutni na omiljenoj Volim meso društvenoj mreži – Instagramu. Za vas smo probali nekoliko motiva koji su nam se posebno svidjeli!

Pratite @volim_meso na Instagramu i označavajte svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso!

Maja Čičko se za Uskrs okušala se u izradi Darkovih košarica od lisnatog tijesta te ih prekrasno aranžirala zbog čega je njena fotografija ujedno i naslovna fotografija ovog članka.

Maja Grgurić, poznatija kao Maja Elfs, počastila nas je divnim prizorom uskršnjeg doručka u kojem nije nedostajalo ama baš ničega!

Tanjin uskršnji stol je školski primjer kako se to radi u Slavoniji – pletenica s pisanicama obojenim lukom, kulen i šunka, luk, sir i – ručno vezeni stolnjak.

Merien Trogrlić nas uredno veseli svojim mesnim fotografijama, a da je majstorica u kuhinji potvrđuje i fotografija ove lopatice u kruhu. Kruhom nas je oduševio i Mile Butorac koji je svoju šunku pripremio u ovoj divno ukrašenoj ‘krušnoj posudi’. Svaka čast, Mile!

Šunka nije ekskluzivna uskršnja namirnica, a na to nas se podsjetila Tihana Topčić bacivši nam ‘pod nos’ meso ispod peke.

Nastavite označavati na Instagramu svoje fotografije hashtagom #volimmeso i družite se s nama na profilu @volim_meso!

Vezani članci