VIDEO: Znate li kako jesti hamburger?

2014
4 Siječanj 2014, Komentari: 2

Umak iz hamburgera vam curi po rukama, jedete ili više peciva ili više mesa, napravite nered i 'kaos' u tanjuru ili po odjeći. Poznato? Znanstvenici su istražili kako tome stati na kraj!

Možda ste mislili da je priprema savršenog hamburgera ‘znanost’, no što je s jedenjem tog istog hamburgera? Ako ste barem jednom u životu pojeli hamburger i sami znate koliko ste nereda napravili i kako ga je ‘teško jesti’, posebice ako je u pitanju nešto veći, sočniji i puniji burger. O tome gdje možete pojesti najbolji hamburger smo već pisali, a sad vam donosimo po mnogočemu revoulucionarni video u kojem je zorno prikazano jedenje hamburgera na ‘točan’ način, odnosno na način koji će ostaviti vaše ruke i odjeću čistima!

Koliko je to pitanje važno svjedoči i činjenica da su se njime pozabavili ozbiljni japanski znanstvenici! Oni su navodno napravili 3D sken hamburgera i proučavali kako se određeni dijelovi (čestice!) ponašaju međusobno kad hamburger primite u ruke i krenete ga jesti. Rezultat? Praktični trik s prstima koji će vas poštedjeti muke.

Da ne duljimo s pismenim objašnjavanjem, pogledajte video u nastavku koji će vam zaista promijeniti život nabolje!

Vezani članci