Volim meso podržava Celebrity MasterChef!

2014
28 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Volim meso podržava Celebrity MasterChef!

Kandidati treće sezone MasterChefa poznate su osobe iz Hrvatske, ali poput anonimnih kandidata iz prošlih sezona, vrhunski su amaterski kuhari.

Popularni kulinarski serijal MasterChef, o čijim smo raznim verzijama pisali, kao i o (skoroj) pobjedi jedne Hrvatice u američkoj verziji, iznova stiže na male ekrane. Ovaj put natjecatelji nisu ‘obični’ građani, nego domaći celebrityji koji će odmjeriti kuhače u Celebrity MasterChefu!

Među sponzorima popularnog TV showa našao se i PIK Vrbovec koji se pobrinuo da poznati kuhaju s najkvalitetnijim svježim mesom i mesnim delicijama.

Treća sezona MasterChefa na Novoj TV ugostit će sljedeće kuhare amatere: Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Drpić, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić, Ivana Husar, Luka Nižetić i Antonija Šola.

Koliko su vješti u pripremi PIK-ovog mesa odlučit će najveći gastro znalci u Hrvatskoj – Radovan Marčić, Dino Galvagno, chef zagrebačkog restorana 5/4 te Andrej Barbieri, chef opatijskog restorana Bevanda.

Koga će odabrati kao najboljeg celebrity kuhara preostaje nam vidjeti u novom showu koji se uskoro počinje emitirati na Novoj TV.

Fotografije: Nova TV

Vezani članci