Volim meso voli društvene mreže

2013
13 Siječanj 2013, Komentari: Komentari isključeni za Volim meso voli društvene mreže

Od Facebooka i Twittera, do Instagrama i Google+ mreže, Volim meso možete pronaći tamo gdje vama najviše odgovara.

Portal Volim-meso.hr od samog početka fokusira se na interakciju s čitateljima. U novom redizajnu, jedna od istaknutijih opcija je ‘Pišite i Vi’, gdje pozivamo vas, naše čitatelje, da s nama podijelite svoje kulinarsko znanje i da zajedno s nama pričate o mesu i hrani.

Na najpopularnijoj online društvenoj mreži, Facebooku, na našoj fan stranici već mjesecima komuniciramo s vama. Posebno smo zahvalni za sve vaše recepte, komentare i fotografije koje s nama dijelite. Na Facebooku prenosimo ne samo nove članke i savjete, već i zanimljive fotografije s drugih web lokacija, a koje bi mogle zanimati sve ljubitelje mesa. Ako već niste – pridružite nam se na Facebooku.

Odnedavno se Volim meso portal može pronaći i na Twitteru, maloj ali izuzetno zabavnoj i snažnoj online zajednici u Hrvatskoj. Putem @Volim_meso Twitter profila komuniciramo s našim prijateljima i svima zainteresiranima po pitanju mesa i hrane. Tu su i naši autori koji će vrlo rado odgovoriti na sva pitanja, a obzirom na prirodu Twittera, komunikacija je opuštena i zabavna. Naš hashtag #volimmeso već je prilično popularan među domaćim tviterašima, a putem iste oznake možete nas pratiti i na Instagramu!

twitter-volim-meso

Obzirom da je meso izuzetno ‘fotogenično’ i da svi vole fotkati hranu koju konzumiraju, stigli smo i na najpopularniju foto društvenu mrežu – Instagram. Tamo ćete pronaći nešto drugačiji pristup mesu i fotografije koje najčešće služe kao inspiracija. Rado pratimo i vaše fotografije hrane i uživamo u njima, a svakog tjedna izdvajamo najbolje fotografije s mesnatim sadržajem! Stoga, volite li fotografirati hranu, označite ju s #volimmeso ako upravo uživate u mesnim delicijama.

instagram-volim-meso

#volimmeso na Instagramu vole fanovi @barbarakljak, @forcebook, @mateja_msbakery i @skenderova.

Na kraju i ne manje važno, Volim meso prati internetske trendove pa ćete nas pronaći i na Google+ mreži, gdje nas možete staviti u svoje krugove i među prvima saznati kada imamo novi članak, novo događanje, fotografije…

Hvala vam i vidimo se na društvenim mrežama!

Vezani članci