Volim roštilj: 6 novih grill delicija iz PIK Vrbovca

2016
7 Siječanj 2016, Komentari: Komentari isključeni za Volim roštilj: 6 novih grill delicija iz PIK Vrbovca

Ako voliš meso, onda voliš i roštilj. A ako voliš roštilj, onda ćeš voljeti nove grill specijalitete iz Volim roštilj asortimana. Doznaj što ti novo, ukusno i provjereno stiže iz PIK Vrbovca.

Duboko smo u sezoni roštilja pa vjerujemo da ste i vi duboko fokusirani na ono što se događa na rešetki, a na veselje svih okupljenih, prijatelja i rodbine. Na Volim meso portalu fanatično pratimo i pišemo sve što je vezano uz roštiljanje.

Od savjeta kako odabrati i koji roštilj kupiti do ultimativnog grill vodiča u kojem vas vodimo kroz sve vrste mesa, marinada, tajni i trikova pripreme. Pitali smo vas i koje meso najčešće roštiljate, a većinom odgovora je pobijedila – vratina.

Novi okusi na staroj rešetki

Novost koju vam danas donosimo su novi PIK grill specijaliteti iz Volim roštilj asortimana.

Uz širok izbor ćevapa, kobasica, pljeskavica i ražnjića, PIK je obogatio svoju ponudu šiš ćevapima, uštipcima sa slaninom i sirom te ćevapima sa sirom.

volim-rostilj-asortiman

Novi dodatak na vašoj rešetki bit će, sigurni smo, i sočni odresci, već pripremljeni za pečenje, marinirani ili začinjeni. To su Marinirani svinjski kare, Svinjski začinjeni vrat i Marinirani svinjski vrat.

Svi navedeni proizvodi dolaze u praktičnim pakiranjima, provjerenog su podrijetla i bit će pravo osvježenje na vašem roštilj meniju.

Roštilj kalkulator za lakši izračun

Za sljedeći roštilj pripremite iznenađenje svim okupljenima i počastite ih nekim od novih proizvoda iz PIK Volim roštilj asortimana.

A ako vam putem zatreba savjet o tome koliko mesa trebate kupiti, ovisno o društvu koje se okuplja, iskoristite naš novi roštilj kalkulator!

Vezani članci