#volimmeso Instagram galerija s okusom Božića!

2014
30 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za #volimmeso Instagram galerija s okusom Božića!

Blagdani, posebice Božić, trenuci su za odmor u krugu obitelji, no ljudi vični kuhanju znaju da su to dani kad se od njih očekuje - najviše. Dokaz su božićne fotografije na Instagramu!

Pratite @volim_meso na Instagramu i označavajte svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso!

Jednom mjesečno radimo fotogaleriju najboljih mesnih foto uradaka! Ovaj mjesec, sasvim logično, tema je Božić i blagdanska hrana. Evo što su nam spremili naši Instagram korisnici:

Justcakegirl dala nam je naslutiti kako je izgledala blagdanska trpeza njene obitelji. Kako se čini, ničega nije nedostajalo, a najmanje mesa i – dobrog raspoloženja.

Kako se za Božić jede na Korčuli pokazala nam je Slavica označivši svoju fotografiju sočnog svinjskog pečenja, francuske salate i povrća oznakom #volimmeso što nas je jako obradovalo.

Nemojte se zavarati, na fotografiji korisnika mnovos44 ili Pinky Da Brain ima puno mesa samo što je promišljeno zamaskirano! U dubini kadra naziremo puricu dok su se buđola i kobasica stopile s grožđem i datuljama. Nemamo pojma kakav je to umak ‘napao’ šunku na lijevo, ali božićasti tanjuri su svakako pun pogodak!

Vitomir Ognjanović nas je počastio sočnim detaljem telećeg pečenja i krumpira u kojem je uživao dok Željki skidamo kapu za ovaj predivni mesni kuglof omotan slaninom. Željka, očekujemo recept!

Šećer, odnosno sarmu na kraju vješto je smotala ekipa iz Superstudija 29 koji su osim sarme ujedno ‘skuhali’ i gastro kartašku igru Croatia à la carte o kojoj smo ranije pisali.

Vezani članci