#volimmeso daske za rezanje koje život znače!

2015
24 Siječanj 2015, Komentari: Komentari isključeni za #volimmeso daske za rezanje koje život znače!

U izboru fotki mjeseca na Instagramu, ovaj put smo imali jednostavnu misao vodilju - pronaći najbolje fotografije mesa snimljene na daski za rezanje!

Pratite @volim_meso na Instagramu i označavajte svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso!

Na naslovnoj fotografiji, dasku ‘prljaju’ glazirana svinjska rebarca u čijoj su se pripremi okušali članovi uredništva Volim meso portala, a prema filmskom receptu Darka Kontina – taman pred novu sezonu serije ‘Kuća od karata’. Recept isprobajte sami i ne zaboravite da je pola gušta svinjskih rebarca način na koji ih jedete – rukama direktno s daske!

Popularnu PIK-ovu dasku u obliku srca te prigodno s hashtag (#) oznakom od špeka pripremio je korisnik Instagrama Jasmin Klindžić. Jasmine, ideja, koncept i izvedba su besprijekorni! My cookstagram na Instagramu s #volimmeso oznakom donosi fantastičan prikaz “doručka u Hrvatskoj”, koji može poslužiti i kao međuobrok, marenda, a ponekad i kao ručak. Zapravo, svejedno je o kojem je doba dana riječ, ovakav prikaz uvijek razveseli!

Korisnica Anđela Moković odlučila se za pripremu mesnih jaja i ovjekovječila rezultat fotkom na Instagramu. Pogledajte i recept za mesna jaja i uživajte u ovoj otkačenoj i finoj kombinaciji.

Mateja Krvarić na nije, kako bi se dalo zaključiti iz prezimena, počastila ukusnim krvavicama, ali ova odlična fotka špeka je i više nego dovoljna! Filip Popovski je odlučio narezati nešto ozbiljnije na svojoj daski za rezanje mesa i teško da mu možemo išta proturiječiti, a još manje korisniku Igoru Martinoviću čija kompozicija na daski izaziva uzdahe oduševljenja!

Vezani članci