Hamburgeri #volimmeso fanova s Instagrama

2014
19 Siječanj 2014, Komentari: Komentari isključeni za Hamburgeri #volimmeso fanova s Instagrama

U ovotjednoj fotogaleriji korisnika s Instagrama donosimo vam 'fast food' poslasticu, kralja pljeskavica - hamburgere!

Brzo jelo koje nikad ne izlazi iz sezone – hamburger – ima još jednu ‘ukusnu’ značajku. Naime, hamburgeri su izuzetno fotogenični! Ne čudi stoga što korisnici Instagrama ne štede na fotografijama hamburgera.

Svatko ima svoju omiljenu lokaciju, naravno, a gdje su najfiniji hamburgeri u Zagrebu možete provjeriti u našem članku koji je izazvao veliku diskusiju i interes među burgeroljupcima!

Pratite @volim_meso na Instagramu, označavajte svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso i pridružite se našoj zajednici! 

 

 

 

Dora Pandora  se počastila mini burgerima iz Rougemarina i fotografiju postavila na Instagram.

Kako izgleda dekonstrukcija sočnog burgera iz Šalše pokazala nam je Mateja Krvarić, a Ivan Brezak Brkan, jedan od najvećih hamburger entuzijasta na Instagramu, isprobao je superburger u Don-Donu.

Darko Pap nam donosi fotografiju Supreme cheese&bacon hamburgera iz Rocket Burger cafea, dok je lokacija hamburgera korisnice Žirafice ostaje nepoznanica, ali zato fotografija vjerno prenosi onaj poznati ‘ummmm’ okus hamburgera!

Nismo sigurni ni odakle je fotografija Davorina Capana, ali smo sigurni da je uživao u hamburgeru jednako kao što smo mi uživali u fotografiji!

Naslovna fotografija mini hamburgera iz restorana Dobra vina dokaz je da uredništvo Volim meso portala, osim gledanja fotografija, voli isprobati lokalnu ponudu!

Vezani članci