#volimmeso: Oznaka pravih mesnih specijaliteta

2015
5 Siječanj 2015, Komentari: Komentari isključeni za #volimmeso: Oznaka pravih mesnih specijaliteta

Pozorno pratimo #volimmeso oznaku na Instagramu i svaki mjesec biramo vaše najbolje i najsočnije fotografije. Uživajte u novoj mesnoj galeriji!

Pratite @volim_meso na Instagramu i označavajte svoje mesne fotografije hashtagom #volimmeso!

Naslovna fotografija mekanog i sočnog svinjskog pečenja sa svježom salsom od manga pripada sestrama Martini i Adriani, autoricama bloga Wear, eat, love.

Un mondo di sapori obradovala nas je fotografijom poznatog talijanskog specijaliteta – Saltimbocca alla Romana, što su zapravo teleći odresci s pršutom i kaduljom.

Da svinjski odresci mogu biti itekako zabavni, pokazuje fotografija Bojana Canjuge koji je imao priliku uživati u odrescima s pečenim jajima i cherry rajčicama.

Anini kolačići ne rade samo slatke stvari, a dokaz su ove tikvice punjene nadjevom od mljevene janjetine, rajčica, vina, česnjaka, mladog luka, kozjeg sira, riže, ružmarina i pinjola. Savršenstvo!

Na pečena svinjska rebarca pristajemo bilo kad, pogotovo kad izgledaju sočno kao ova koja je pripremao Goran Škvarč.

Lisnato tijesto nije rezervirano samo za deserte već se može odlično kombinirati s mesom. Inspirirajte se Pastirskom pitom koji je Marcela pretvorila u ukusne lisnate rolice ili Leonardinom pitom od svinjetine i povrća kuhanog u tamnom pivu.

Nastavite označavati na Instagramu svoje fotografije hashtagom #volimmeso i družite se s nama na profilu @volim_meso!

Vezani članci