Zarađuj masne pare, postani kušač slanine!

2016
7 Siječanj 2016, Komentari: Komentari isključeni za Zarađuj masne pare, postani kušač slanine!

Živčani šef, loša kava iz aparata, kolege koje ne bi prepoznale pravi hamburger ni da im padne na pravu stranu... Što još ne valja na vašem poslu?

Ništa od navedenoga ne bi bio problem kad bi vam samo dali da jutro započnete dugačkim doručkom od jaja i slanine, za gablec guštate u još malo slanine i sve vam je to plaćeno.

Kako prenosi Huffington Post, portal Extra Crispy traži upravo to – osobu koja će jesti, mirisati, sanjati i pisati o slanini! Njihov oglas za posao uvelike se razlikuje od špranci koje inače možete naći na portalima.

Idealan kandidat, kušač i ocjenjivač slanine, opsjednut je ovom namirnicom. Zna razlikovati sjajnu slaninu od prosječne, a istovremeno to može pretočiti u odličan tekst kojim će oduševiti gladne znanja.

Na našu veliku žalost, javiti se mogu samo osobe koje žive u SAD-u, a mogu kreativno odgovoriti na pitanje što dobru slaninu čini dobrom, a lošu lošom (ako takva uopće postoji).

Sretnik ili sretnica kojeg odaberu za ovaj posao, tri će mjeseca istraživati, pisati i živjeti samo za slaninu. Kako bi ušli u prvi krug, kandidati moraju poslati tekst od 600 riječi u kojem opisuju omiljenu uspomenu sa slaninom.

Bi li vama to bilo dovoljno?

Vezani članci