Za ovo jelo možda ćete morati “žonglirati” s tri tave, ali sve segmente možete pripremiti istovremeno i uštedjeti na vremenu.
Kombinirajte zapečeno mljeveno meso, jaja na oko, prženi hrskavi krumpiri i brokulu za dobar i zasitan obrok. Isprobajte recept kao bogat vikend doručak, brzinski ručak ili jaču večeru.

SASTOJCI
Priprema:
- Nasjeckajte ljutiku i češnjak, a krumpir narežite na kocke i posušite papirnatim ručnikom. Brokulu narežite na manje cvjetiće.
- U tavi zagrijte otprilike 1 cm ulja pa ubacite krumpir. Pržite ga 20-ak minuta, povremeno miješajući i dok ne uhvati zlatnu boju. Na kraju ga posolite.
- U zdjeli pomiješajte mljeveno meso s kuminom, peršinom, dimljenom paprikom, kajenskim paprom i solju. Miješajte dok smjesa ne bude ujednačena.
- U drugoj tavi zagrijte ulje i dodajte meso. Usitnite ga kuhinjskom lopaticom i pržite ga oko 7 minuta dok ne ulovi boju. Izvadite meso iz tave.
- U istu tavu dodajte još malo ulja, zagrijte pa ubacite luk i kratko pirjajte. Dodajte cvjetiće brokule, promiješajte, dodajte sol i papar pa poklopite. Kuhajte tako oko 5 minuta, povremeno miješajući.
- Kad je brokula gotova, u tavu vratite meso, dodajte krumpir i sve promiješajte.
- Jaja ispecite na oko na zagrijanom ulju, posolite ih, popaprite te prema želji dodajte malo čilija.
- Poslužite sve zajedno na tanjuru uz omiljenu zelenu lisnatu salatu.

