NATJEČAJ: Biramo najluđu roštilj lokaciju!

2019
17 Siječanj 2019, Komentari: Komentari isključeni za NATJEČAJ: Biramo najluđu roštilj lokaciju!

Hrabro roštiljamo tamo gdje još nitko nije! U letećem balonu dok uz mastan ćevap prosiš dragu ili na prikolici Tamića dok isti klizi niz ulice tvoga grada… Daj nam ideju jer 3 ćemo i ostvariti!

Alo kobaso, dolazi Pikaso! Pjevušit ćemo skupa pjesmu PIKasa, našeg umjetnika roštilja koji će nam pripremati svoja remek-jela! I to ćemo napraviti na nekoj ludoj lokaciji uz neku otkačenu priliku. Recimo, roštiljat ćemo na onom metalnom mostu kod Vrata Jadrana… dobro, možda ne baš tamo… ali tko zna!

Bit će to roštilj za pamćenje

Trebaš nam pomoći odabrati lokaciju na kojoj još nitko nije roštiljao, dati nam nevjerojatnu ideju i impresionirati naš PIK žiri. Jer tri lokacije koje nam se najviše svide, nagradit ćemo… pa, roštiljem na toj lokaciji.

Stići će i PIK-ov PIKaso, koji će za tebe i tvoju ekipu pripremati remek-jela od vrhunskog PIK Volim roštilj asortimana.

Bit će tu američkog burgera, junećih ćevapa, gurmanskih pljeskavica i svega što ti srce poželi. A sve servirano na pladnju, dok ti sa svojom ekipom otpijaš pivo iz hladne limenke i uživaš.

Pa tako je, nekad netko može i za tebe napraviti roštilj!

pikaso-rostilj

Prijavi ideju lude lokacije ili prigode

Dakle, loptica je na tvojoj polovici. Klikni na PIKaso web stranicu, otpjevaj još jednom pjesmicu, čisto za inspiraciju, i potom ispuni formular.

Smisli što je luđu moguće lokaciju i napiši nam koliko bi ljudi poveo. Što luđa ideja, to veća šansa da upravo tebe častimo.

Može? Brzo klikni na web stranicu i pusti mašti na volju!

Vezani članci