×
×
Upoznajte PIK&GO: Sušene mesne grickalice
Novosti

Upoznajte PIK&GO: Sušene mesne grickalice

U tradiciji sušenog mesa u Hrvatskoj najčešće pričamo o kobasicama, buđoli, kulenu, pršutu… no što kažete na PIK-ovu inovaciju u obliku mesnih grickalica?

PIK Vrbovec je predstavio inovativni proizvod na domaćem tržištu – PIK&GO. Riječ je o novoj liniji 100% mesnih grickalica kojima PIK po prvi put izlazi iz rashladnih sustava na police s grickalicama. I to s tri proizvoda:

  • Beef Jerky (sušena govedina),
  • Trail mix (sušena govedina mix) te
  • Meat Sticks (dimljeni i sušeni mesni štapići).

PIK&GO_meat-sticks

Od Divljeg Zapada do vaše trgovine

Možda će vam na mesnu grickalicu prva asocijacija biti čvarci, no osluškujući potrebe tržišta i nekih novih generacija, PIK nastavlja tradiciju vrhunske mesne ponude u obliku dosad uglavnom nepoznatom na našem tržištu.

PIK&GO mesne grickalice (Beef Jerky i Trail mix) su zapravo bezmasno, marinirano, dimljeno i sušeno goveđe meso. Ova grickalica korijene vuče iz Indijanskog plemena Quechua i čini simbol tradicionalne američke gastrokulture, često viđene u filmovima s tematikom Divljeg Zapada.

Proteinske mesne grickalice za ljude u pokretu

PIK&GO grickalica (snack) je nutritivna suprotnost klasičnim grickalicama jer su jednostavno obrađena namirnica koja je u potpunosti čisti izvor proteina.

Tako će vam Beef Jerky priuštiti 22% preporučenog dnevnog unosa proteina u samo jednom pakiranju.

Upravo to bogatstvo proteinima, praktično pakiranje i sam oblik ove mesne grickalice čini proizvod idealan za ljude u pokretu, kojima treba dodatna energija.

Ali ne samo i za pojedince koji vježbaju; idealna je grickalica za cjelonoćno gledanje serija (ili učenje), za kvalitetan međuobrok u danu ili pak dodatni izvor energije tijekom duge vožnje.

PIK&GO-Trail-Mix

Tri proizvoda po svačijem ukusu

Što sve čini PIK&GO novu liniju 100% mesnih grickalica?

Beef Jerky (Sušena govedina) mesna grickalica napravljena je od sušenog, dimljenog junećeg odreska od buta. Punog je i snažnog okusa, a samo jedno pakiranje zadovoljit će 22% preporučenog dnevnog unosa proteina.

Trail mix (Sušena govedina mix), obogaćena je zanimljivom kombinacijom badema, bučinih sjemenki i brusnica koje ublažavaju mesnu notu i čine ovaj proizvod prirodnim izvorom vlakana.

Meat Sticks, dimljeni i sušeni mesni štapići, bogati proteinima i s niskim sadržajem šećera idealni su za svaku priliku i sve generacije, a posebno bi mogli oduševiti one najmlađe.

Pronađite PIK&GO u trgovini ili kiosku i uživajte u 100% okusa, bez suvišnih dodataka kao što su soja, gluten, pojačivači okusa, umjetna bojila i konzervansi!